Скандал! Култови участници от "Биг Брадър" се хванаха за гушите

Скандал! Култови участници от "Биг Брадър" се хванаха за гушите

Нова година, нов скандал! Във Facebook се развихри словесна битка между Панайот и Найден от Биг Брадър.

Пацо, който стана популярен и доста заради свалките си с Пеньо, който мислеше за жена в началото, постна свое видео от Vbox7, в което си прави кола маска заедно с Коцето. Припомняме, че Пацо и Константин бяха дружки в миналото и обикаляха по участия заедно.

В коментарите към поста се включи Найден със следното изречение: "Пацо, а аз те вземах за най-добрия ми приятел от Биг Брадъра... но явно съм се лъгал.... ;-(", пише Нед, а Пацо му отговаря: "Аз съм ти приятел и те уважавам. Ти ми коментираш всяка публикация, но все гледаш да ме наредиш и провокираш. Аз никога не съм коментирал твои публикации и постове. Само да ти кажа, че ти започна първи, аз само ти отвърнах. Като тръгваш с рогата, трябва да очакваш и теб някой да те набоде с някой рог", пише "Телеграф". 

 

Това отприщи лют онлайн скандал и размяна на грозни и обидни реплики. Пацо дори нарече Нед "жалък комплексар", бил злобен, забравен и никой не го бил канел за предавания. "Разбирам те и те боли, че теб те няма никъде и няма да те има. Стана за смях пред всички хора тази вечер... жаден за внимание", пише Пацо, а Нед му отговаря, че ще го изтрие от приятелите си във Фейсбук. "Гроши и Лестер са ми много по-готини и добри приятели отколкото ти, селтако!!!", отговаря троснато Найден. 

Не става ясно от какво повече са провокирани Пацо и Нед, но прозира, че двамата търсят повече внимание. Вероятно става въпрос за измислен скандал, но момчета един съвет - учете се от естрадните величия, които през 2022 г. показаха на родния шоубизнес как се правят истински звездни скандали./show.blitz.bg

 

Коментирай

бай Генчо

бай Генчо 06.01.2023 11:11

Не се сещам кои са тези. НО! Хубаво е, че се обръща внимание на проблемите на хомосексуалните.

ай сиктер

ай сиктер 06.01.2023 12:57

Не ни занимавайте с убитаци.