Синът на Сашо Дойнов се заяде на Арената и напусна "Фермата" СНИМКИ

Синът на Сашо Дойнов се заяде на Арената и напусна "Фермата" СНИМКИ

Синът на актьора Сашо Дойнов, режисьорът Станислав, който се утвърди като чешит № 1 във "Фермата", си тръгна от риалитито след тежък наказателен вот.

Съотборниците му от "Елбетица" го изгониха от стопанството с аргумента, че е изявен индивидуалист, на когото не може да се разчита. Повечето жени в неговия тим го порязаха с думите, че постоянно създава напрежение и е непредсказуем като "бомба със закъснител".

Мис България изпадна в тежка депресия във "Фермата" СНИМКИ

Станислав, който често влизаше в конфликти, най-вече с актьора Петър, отпадна от състезанието за 100 000 лева след драматичен отборен дуел. В индивидуалната битка - цепене на ритловица, търкаляне на тежки бъчви и стрелба с пясъчни торбички, той се изправи срещу два пъти по-едрия от него земеделец Кенан от "Канатица" и загуби.

В отборния сблъсък режисьорът от "Сълза и смях" трябваше да дърпа въже и да удържи чувал, тежащ 20 процента от собственото му тегло. През цялото време той не спря да се заяжда с представителите на противниковия отбор, а междувременно ръцете му омаляха и отпадна. Впоследствие съотборниците му гласуваха срещу него.

Станислав обаче не показа разочарование, че си тръгва от риалитито. На раздяла той нарече отбора си „стадо“, управлявано от „овчар“, визирайки лидера на „Елбетица“, актьора Петър, който често налага мнението си.

"От "Фермата" ще запомня кравите, овцете, многото готвене и битката ми на Арената. Запознах се и с готини хора", заяви наследникът на Сашо Дойнов, който, освен режисьор и актьор, е и професионален покер играч./show.blitz.bg

Коментирай