Симеон от "Игри на волята" се раздели с гаджето си заради... Красима СНИМКА

Симеон от "Игри на волята" се раздели с гаджето си заради... Красима СНИМКА

След участието си в "Игри на волята" някои от участниците ще променят сериозно личния си живот. В случая говорим за Симеон, който изглеждаше, че има по-близки отношения с русото изкушение Красима по време на участието си.

Всъщност неотдавна самият Симеон в поредица от въпроси и отговори в Инстаграм профила си признава доста любопитни подробности за личния си живот на своите последователи, а явно вече бившата му приятелка Христина също не пропусна да подскаже какво се случва с култови TikTok изпълнения.

Красима от "Игри на волята" шашна с нова визия СНИМКИ

От тях става ясно, че Симеон е сложил край на връзката им и има замесени други жени. Намек за това са клипчетата на Хриси, която прави lipsync върху популярни поп фолк парчета. 

Елизабет от "Игри на волята" цъфна в чалга КЛИП

Според феновете причина за раздялата им е Красима, с която Симеон поддържаше доста близки отношения в шоуто, но дали действително тя е причината или има и друга жена, само времето ще покаже.

Наскоро самата Красима заяви пред Нова тв, че се чувства много щастлива и влюбена в гаджето си. А по темата за отношенията си със Симеон отвърна така: "Относно взаимоотношенията ни със Симеон и това сърчице, което го излъчиха, то тръгна с малко предистория, която не е излъчена и изглежда сякаш имаме по-сериозни взаимоотношения. Когато ни разцепиха казах едни думи пред камерите, и те бяха, че „съм боец с шампионско сърце“. От там тръгна историята със сърцето.

Войникът Мартин разкри какво се е случвало в "Игри на волята" СНИМКИ

Истината е, че Симеон и Борис ми бяха най-близките хора в риалити формата и сърцето ми беше нещо като талисманче. Не сме прекрачвали границата на приятелските взаимоотношения със Симеон и не съм го приемала като свалка или нещо повече. Не поддържаме връзка в момента и всеки пое по пътя си след предаването"./show.blitz.bg

Коментирай

Янко

Янко 11.11.2021 18:37

Какъв модел е тая цоцолана с прашките в дебелият целулитен зад... ник? Ѝ тоя шкембьо Симеон с тези тънки ръчички с голям г. ъз.. Отврат. Не ме кефят и то не само мен...

Huio

Huio 11.11.2021 20:15

Виж ся. За тази си прав. Абсолютна пародия със свинско-курвенска глава. Става само ако си много пиян. За Симеон обаче не си. Борците са с такива фигури. Те не са културисти. Виж Багата- Самбо/ ММА . Прилича на биче без ясно изразена мускулатура.

Реджеп Иведик

Реджеп Иведик 12.11.2021 1:51

Момчета, не сте прави, който разбира - голям гъз си намира. Иначе борчето е яко, и тъпичко.

Елена

Елена 12.11.2021 12:04

Отвратителна визия,поведение и интригантство .

Сладки

Сладки 12.11.2021 12:07

Браво на нея. Красима въобще не я харесвам. А и Симеон е двуличник.

........па

........па 12.11.2021 13:58

Красима не е лъжица за Симеоновата уста.Да си яде жабетата и гущерчетата.