logo

Силвена Роу разкри бременна участничка в "Мастършеф" и последва... СНИМКА

Силвена Роу разкри бременна участничка в "Мастършеф" и последва... СНИМКА

Шеф Силвена Роу издаде една доста дълго пазена тайна в кулинарното шоу "Мастършеф", а какви ще бъдат последствията, тепърва ще става ясно.

Оказа се, че една от участничките в готварската надпревара е бременна, но поне досега не е споделяла тази радостна новина от личния си живот. Наблюдателната Силвена Роу обаче, успя да я разконспирира и то само с един поглед.

Топ готвачката забеляза, че в сряда вечер енергичната Мая рязко се е умърлушила. "Изморена съм, бременна съм в четвъртия месец", призна си сирийката, която от години живее у нас.

Изненада! Силвена Роу стана момиче на късмета СНИМКА

От чутото всички останали участници силно се развълнуваха и дори я аплодираха, а шеф Петър Михалчев изпадна във възторг и в изблик на емоция предложи колегата му Андре Токев за кръстник на бебето. 

В крайна сметка бременната Мая успя не само да се справи със задачите си в кухнята, но дори да си осигури място и в Топ 10 на "Мастършеф" с фантастично приготвена морска паеля със скариди, два вида миди и шафран.

Участник пробва животинска храна в "Мастършеф", хареса му и дори... СНИМКА

Мая е на 32 години и е една от най-красивите участнички в кулинарното предаване. Дъщеря е на българка и сириец, и е отраснала в Дамаск. Била е царица на бели денса. След като баща й починал, а първите бомби паднали над Сирия, семейството потърсило нов дом. Мая пристигнала с майка си в България и понастоящем работи в кол център. Омъжена е за свой колега - поляк, който обожава арабските й манджи и вече има едно дете./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 08.04.2021 14:16

Пълнена пуйка госпожа.

Gonzo

Gonzo 08.04.2021 15:32

Тая била красива?.....Вие жена виждали ли сте, господа драскачи?

да сме слепи, не сме

да сме слепи, не сме 08.04.2021 21:21

НЕ СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО ТАЗИ "КРАСОТА" :) :)

joro_bankov

joro_bankov 08.04.2021 22:46

Защо не си ебете майката всички завистливи курви?