Шок! Папи Ханс спира с пеенето!

Шок! Папи Ханс спира с пеенето!

Преди броени дни Папи Ханс загуби баща си след битка с рака. Въпреки това той се появи на сцената на "Като две капки вода", където е един от участниците, за да си изпълни професионалния ангажимент. Драмата в личния му свят обаче, го подтикна да вземе драстично решение.

Папи Ханс обмисля да прекрати за дълго музикалните си изяви. Споделял е неведнъж, че пародиите, които пресъздава в хитове като „Кекс“, са ставали повод за напрегнати разговори между него и татко му, пише "Хотнюз".

Изтъкнатият поет, критик и преводач Владимир Трендафилов, който издъхна едва на 63, се опитвал да го насочи в правилна посока, но накрая вдигнал ръце и приел нестандартната визия и занимания на наследника си. 

Причината за ранната смърт на интелектуалеца е онкологично заболяване, което той отключва след отварянето на досието му, когато беше посочен като сътрудник на ДС. Преди две години стана ясно, че той е бил вербуван като агент Богдан и въпреки подкрепата, която получи от колегите си тогава, той не успя да се справи със стреса и нападките по свой адрес.

Огромна гавра с Папи Ханс и Криско в "Капките"

Само преди броени дни Константин трогна зрителите на Нова тв с емоционално обръщение. Той се обърна на два пъти към баща си и подчерта, че е с него и много го обича, без да разясни повече подробности за посланието си. Малко по-късно се разбра, че именно тогава са били последните часове за професора.

В негова памет бившето гадже на рапърката Дара смята да зареже глупостите и да остави в миналото музикалното си творчество. „Ако някога изобщо пропея отново, ще направя така, че той да се гордее с мен. Жалко, че не успях да го сторя приживе", разкрива мъката си Папи Ханс./show.blitz.bg 

Коментирай

Дичо

Дичо 16.05.2019 14:35

Абе нищо ново под слънцето.Баща му доносник, а сега тоя дрисък го лансират отвсякъде.Нито е певец, нито е писател или друг творец.Вероятно е същият и в леглото , Въпреки , че се фука какъв свяляч е.Едно е да си сваляч друго е да си добър там.

taka e

taka e 16.05.2019 19:01

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz

До Дичо

До Дичо 16.05.2019 21:52

Не само си прост,но и много злобен ! На всичкото отгоре си и световно неизвестен за разлика от Папи!

Дядо Риц

Дядо Риц 17.05.2019 16:01

Е Държавна сигурност добре се грижи за агентите и децата им...