Секси амазонката Ваня от "Игри на волята" показа гаджето СНИМКИ

Секси амазонката Ваня от "Игри на волята" показа гаджето СНИМКИ

Една от най-красиви мацки, влизали в "Игри на волята" - Ваня Запрянова, си има ново гадже и не издържа дълго, без да го покаже на всички - разбира се, в социалните мрежи, където обикновено се случва това. Червенокосата красавица има връзка с популярния спортист Радослав Стефанов, с когото пусна и актуални кадри в профила си.

Мачото е състезател по кану-каяк и има редица отличия, като няколко пъти е медалист от европейски първенства. Преди години Стефанов стана 4-и в света при младежите заедно с партньора си на 1000 метра Денис Димитров.

С Ваня са заедно от доста време, но чак сега решават да афишират връзката си. Направиха го от плажа, докато са на поредната си ваканция.

Преди години амазонката, която стана първата жена, достигнала до финала на "Игри на волята", имаше връзка с друг спортист, но двамата явно са се разделили, без да се вдига много шум.

С Ради, както всички наричат новото гадже на Ванчето, вече живеят заедно, въпреки че връзката им била едва на няколко месеца. Двамата много си пасвали и като характери, и като интереси. Най-вече и гребецът, и мацката били луди по спорта, пише "България днес".

Именно благодарение на него се запознават. А любовта им пламнала бързо. Разбира се, първата крачка направил Радослав, издават близки до двойката. 

В същото време не е ясно дали амазонката Ваня ще участва в сезон "Ол Старс" на "Игри на волята", който е планиран за следващата година. Къдравата мацка си спечели правото да се завърне на арената с други бивши участници, ала поиска пари от продуцентите, за да се впусне отново в състезанията.

"Преживяването, което съм изживяла, вече не ме блазни. Нямах проблеми да участвам в една битка, но да се впусна отново в дългия и изморителен формат не бих си го причинила, освен ако не ми платят", сподели преди време Ваня./show.blitz.bg 

Коментирай