Шеф Ангелов се оказа чалгар, пада си по Роксана и Емануела СНИМКИ

Шеф Ангелов се оказа чалгар, пада си по Роксана и Емануела СНИМКИ

Този сезон на "Хелс Китчън" шеф Виктор Ангелов показа една доста любопитна страна, за която мнозина със сигурност даже не са й предполагали. Изглежда, че кулинарният гуру си пада по представители на чалгата, а потвържденията за това не са едно или две.

Най-вече, разбира се, това се вижда покрай чалга певицата Роксана, която е участничка в Звездния отбор на шоуто. "Омагьосваща си!", обърна се към ромската перла шеф Ангелов в последното издание на кулинарното риалити, но това съвсем не е единствения път, когато той е засвидетелствал отношението си.

Деси Банова-Плевнелиева призна истинската причина да участва в "Хелк Китчън"

Всъщност май в почти всяко издание на "Хелс Китчън" иначе строгият шеф показва афинитета си към Рокси, както наричат изпълнителката. Той често я хвали - колко е красива, колко добре се е справила, или пък прави жестове, целувайки ръцете и челото й. Това той със сигурност досега не си е позволявал към останалите участници в другите отбори до момента.

Появиха се СНИМКИ 18+ на Цвети от "Хелс Китчън", дупето й се оказа впечатляващо

Прави впечатление веднага как шеф Виктор Ангелов винаги е първа писта на масите с гостите, когато там се намира някоя представителка на родния попфолк. При гостуването на Емануела, например, двамата си направиха селфи, заканвайки се да съберат петцифрено число от лайкове.

Очевидно Виктор Ангелов има специално отношение към представителките на лекия жанр, а потвърждение за това беше и Диона, с която той демонстрира доста опасна близост./show.blitz.bg

 

Коментирай

Кристина

Кристина 31.03.2023 11:37

Еми като ВСИЧКИ МЪЖЕ!Пред жените си са света вода ненапита!

Primus

Primus 31.03.2023 14:30

Прост човек по какво да си пада?