Сблъсък между Папи Ханс и Азис разбуни мрежата

Сблъсък между Папи Ханс и Азис разбуни мрежата

След като стана ясно, че един от сигурните участници в новия сезон на „Като две капки вода” е Папи Ханс, певецът започна със залозите в личните си профили в социалните мрежи, с което и опитва да привлече по-голямата част от вниманието към себе си. И успя, макар коментарите да не засягат само неговата личност.

Изпълнителят на „Кекс” зададе на най-верните си фенове въпрос кого биха искали да му се падне да имитира в култовия формат в ефира на Нова телевизия и изненадата му от отговорите беше пълна.

„Тони Стораро задължително ще ти се падне”, уверява го негов виртуален приятел, а според други късмета ще го отведе при.. Азис и 100 Кила.

„Искаме да го видим в дуел с Азис и дали ще успее да го пресъздаде с точност”, коментира и друга почитателка на певеца, която малко след като написа тези думи, бе атакувана явно от верни фенове на Папи. Според тях ще е много скандално Папи Ханс да влезе под кожата на Азис, предвид факта, че двамата са безкрайно различни – и на сцената, и като поведение.

И въпреки че привидно между фолк идола, рапъра и поп певеца да няма кой знае какви сходства, Папи ще трябва да потисне същността си, докато пресъздава чуждите. За мнозина от феновете му обаче, това ще е доста трудно начинание, предвид немалкото самочувствие и самовлюбеност, които Папи неведнъж е издавал, че притежава в добри дози.

„Обличам се така, че на човекът в огледалото да му увисне ченето. А в момента човекът в огледалото направо ми завижда”, бе написал неотдавна Папи Ханс в личния ти профил в социалната мрежа, което негласно потвърждава онова, в което и феновете му са се убедили през годините.

Наскоро неговия образ шегаджийски пресъздаде Александра Богданска, която наскоро роди първородната се дете Габриел. Вместо „кекс”, красавицата пее „тест”, а видеото снима, докато е била още в напреднала бременност./show.blitz.bg

Коментирай