Сано изригна: Онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова... СКРИЙНШОТ

Сано изригна: Онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова... СКРИЙНШОТ

Тези дни в публичното пространство се разнесе слух, че водещите на "Островът на 100-те гривни" Александър Сано и Диляна Попова са новата светска двойка. В писанията се посочва, че звездата от "Под прикритие" е бил шута на съпругата си Нели Атанасова. 

Изплувалите твърдения накараха Сано да проговори за отношенията си с Диляна Попова и Нели и от Филипините, където се снима в момента новия формат, да разкрие цялата истина за личния си живот. 

Актьорът опроверга категорично тези слухове, при това използвайки крайни и нецензурни епитети по адрес на тези, които ги разпространяват.

"Неуважаеми свръх лайняни "медии", не се напъвайте. Отдавна е ясно, че по-жалки импотентни лайна от вас - няма! Любовта ми е там, където е била и ще бъде при Нели. А онова в гащите ми, дето го търсите при Диляна Попова е за вас в най-големият му размер", изригна Сано в социалните мрежи, давайки да се разбере, че огънят между него и Нели въобще не е угаснал.

Както е известно двамата имат дъщеричка, както и син от връзката на Нели с Кръсника на мафията Иво Карамански./show.blitz.bg