Русото изкушение на "Игри на волята" претърпя инцидент СНИМКИ

Русото изкушение на "Игри на волята" претърпя инцидент СНИМКИ

Пореден инцидент беляза снощния ожесточен епизод на "Игри на волята", като този път пострада русото изкушение на формата - Красима.

Силиконовата блондинка от отбора на Жълтите неочаквано пострада, след като падна край басейна в Резиденцията. В резултат в момента тя е с травма на крака, която поне засега не изглежда никак обнадеждаващо и след решение на медицинския екип, тя получи категорична забрана за участие в утрешния сблъсък за спасение.

Борис от "Игри на волята" показа мускули и красива жена СНИМКИ

Иначе в изключително оспорвана и равностойна игра Милена успя да извоюва победа за Приключенците във втората за седмицата в напрегната номинационна битка, която включваше плуване в бурно море, скок от 3-метров трамплин, тичане и редене на пъзел на платформа във въздуха.  

Както обикновено племенният съвет при Бойците премина изключително напрегнато и отново бе изпълнен с обвинения, разпределения по лагери, остри реплики и изненадващи номинации. Макар че всички бяха на мнение, че виновен за загубата в номинационната битка е Калоян, никой не го номинира.

Ето я жената до Симеон от "Игри на волята", не е за вярване с какво се занимава... СНИМКА

Племето посочи отново две дами – Соня и Мани, които не бяха изненадани от развоя на номинациите.

Въпросът сега е не само кой ще оцелее в битките и кой ще си тръгне от най-екстремното състезание в родния тв ефир, но и кой ще застане на мястото на ранената Красима./show.blitz.bg

Коментирай

strina mara

strina mara 08.10.2021 23:02

ya edna yambolska motika na kurvata

Ванката

Ванката 09.10.2021 0:09

Мис ПИГИ от Мъпет шоу! Едно към едно!

Ами,

Ами, 09.10.2021 11:26

Дундата падна нарочно и то от преяждане за да не ходи на елиминационна битка и лекаря услужливо и забрани да участва по нареждане на продукцията която си беше нарочила Елена за изгонване.