Рокада! Азис взе хляба на Ники Къчнев и Гала

Рокада! Азис взе хляба на Ники Къчнев и Гала

След огромния успех на първи сезон, най-мистериозното шоу в българския телевизионен ефир – „Маскираният певец“, се завръща с нови артистични загадки и впечатляващи сценични изпълнения на 12 септември.

Популярни личности, скрити зад 14 нови оригинални маски, ще провокират любопитството на зрителите и новия звезден панел всяка събота от 20:00 часа.

 Алекс Раева

В предстоящия втори сезон на хитовото шоу, три любими лица от българския телевизионен ефир и музикален шоубизнес ще проследяват и интерпретират с хумор и усет за сценичното присъствие всеки детайл от изпълненията.

Алекс Раева, Азис и Владо Пенев ще заемат местата в специалния панел, който заедно със зрителите ще коментира и ще се забавлява в съботната вечер. Към тях всеки път ще се присъединява и гост-звезда, с която заедно ще опитват да разгадаят заплетените улики около личностите, криещи се зад маските. Те сядат на столовете на Ники Къчнев, Гала и Герасим Георгиев - Геро. 

 

Азис

“Маскираният певец” е един завладяващ формат, който не може да те остави безпристрастен. На сцената всеки път се вихри експлозия от таланти, дори под маската да няма някой много талантлив „певец“. Имам предвид костюмите, грима, хореографията, сценографията. Всичко е една наслада за окото”, споделя Алекс Раева, която отново ще се завърне в телевизионния ефир. Чувството за ритъм и музикалност в панела ще бъде допълнено от артистизма на едно от емблематичните имена на българските кино и театрална сцена – Владо Пенев. Обичаният актьор ще обсъжда заедно с колегите си изкуството на играта и умението да влезеш в образа.

 

Владо Пенев

Неподражаемият Азис, който тази година ще бъде част от шоуто, обещава да подходи с истинско любопитство към новите маски: „За мен „Маскираният певец“ е най-мистериозното риалити. Да бъда част от панела, разпознаващ звездите, е голяма чест! Отсега заявявам, че ще бъда човекът, разпознал най-много звезди!“, споделя провокативният изпълнител./show.blitz.bg

 

Коментирай

ЕСКАЛИРГАН СОТАДЖИЯ

ЕСКАЛИРГАН СОТАДЖИЯ 09.09.2020 12:35

НА ШИБАНИЯ МАНГАЛ ПЕДЕРАС ВЕДНАГА ДА МУ СЕ ОТРЕЖЕ КУРУ И ДА МУ СЕ НАВРЕ У ГЪРЛОТО, ДА СЕ ЗАДАВИ И ДА ПУКНЕ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЦВИЛИ, ДЕЕБА И БОКЛУКО ИЗСРАН ОТ ДЖУРЕВКА

Checi

Checi 09.09.2020 12:47

Vasko pederasa vzel ne samo hleba,no i hiliqdite langi deto she iade,#mangalebanvguzugnusen

НЕЛИ

НЕЛИ 10.09.2020 1:36

ПРЕСТАНЕТЕ С РАЗНИ МАНГАЛИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е