Разбра се коя голяма фолк звезда ще участва в "Денсинг старс" ВИДЕО

Разбра се коя голяма фолк звезда ще участва в "Денсинг старс" ВИДЕО

Безспорно едно от най-интересните предавания, които се чакат с интерес, е завръщането на "Денсинг старс". Много звезди ще се впуснат в това приключение и ние ще ги видим в нова светлина, в каквато не сме ги виждали досега. 

Вече писахме кои са първите три участнички, а именно синоптичката Натали Трифонова, певицата Гери-Никол и актрисата Мария Бакалова. А сега в аванс ще издадем още едно популярно име. В шоуто ще видим и една от популярните попфолк певици. 

Лидия

Младата фолк надежда Лидия, която е откритие на певеца Галин, е сред ВИП звездите в шоуто. Тя се вижда и на рекламата, чрез която bTV обяви завръщането на "Денсинг старс" - нещо, което ние писахме още през есента. 

Запознати издават, че Лидия е много надъхана за предстоящия старт на шоуто и ходи всеки ден на уроци по танци, за да смаже конкуренцията. Имала амбиции да победи, но към същото се стреми и Натали Трифонова, която знаем колко добре танцува. 

От кухнята на шоуто научихме, че сред участниците има още една голяма фолк звезда. Ще стигнем и до нейното име, имайте малко търпение и ще разкрием и останалите участници./show.blitz.bg

 

 

Коментирай