Рафи издаде голяма тайна за "Капките", че в понеделник ще... ВИДЕО

Рафи издаде голяма тайна за "Капките", че в понеделник ще... ВИДЕО

Любимецът от "Като две капки вода" Рафи Бохосян издаде голяма тайна за себе си и предстоящия лайф на шоуто в понеделник. За първи път участник повдига толкова сериозно завесата на задкулисието и прави почитателите си съпричастни с магията на шоуто. 

Победителят от първия сезон на имитаторското шоу ще трябва да се превъплъти във Фил Колинс, но в социалните мрежи издаде една голяма тайна за предстоящия концерт в понеделник, който ще влезе в историята на шоуто. 

Рафи сподели с феновете си точно коя песен ще изпълни на поредния лайф и сподели видео от концерта на Колинс, който точно трябва да имитира. Но изненадата дойде с друго негово разкритие. 

 

"След всички прецеденти, които поставихме е време за още един... Ще свиря на барабани по време на имитацията", заяви дребничкият изпълнител. И допълни: "Да, аз свиря на барабани, но задачата е малко по-трудна, защото във видеото ще видите, че чичо Фил е левичар и барабаните са наредени като за левичар, а аз съм десничар".

"Пробвах и е все едно никога не съм свирил на барабани и сега по цял ден се упражнявам, за да мога да го направя едно към едно. Доста трудно е, особено когато трябва и в това време да пея! Малко хора може би щяха да обърнат внимание, на този детайл, но за мен детайлите са в основата и винаги се стремя да бъда максимално близо до образа и той никога да не минава границата на пародията. За това и ви споделям, за да ме следите за тези неща .. Там се крие разковничето на добрата имперсонификация", заключва Рафи./show.blitz.bg

 

Коментирай

Ами,

Ами, 18.04.2021 21:17

Браво Рафи,номер едно си и като певец и като имитатор.Всички в този сезон са далеч зад теб.

Бургазлийка

Бургазлийка 19.04.2021 10:33

Рафи, ще се справиш! Не се притеснявай! Ние сме с теб, особено бургазлии!