Първо в БЛИЦ! Мачо от "Сървайвър" вдига сватба насред пандемия СНИМКА

Първо в БЛИЦ! Мачо от "Сървайвър" вдига сватба насред пандемия СНИМКА

Един от най-запомнящите се участници от "Сървайвър", а след това и участник във "Вип брадър", е на крачка да промени окончателно живота си и да се врече във вярност на своята любима. 

Станислав Илиев - Финдо, който нашумя покрай участието си във втория сезон на "Сървайвър", съобщи щастливата вест с приятелите си в социалната мрежа. 

"Сватбата на един луд ще се осъществи на 16.05.2021г.", написа Финдо, а много от последователите му се почувстваха поканени на тържеството. Други пък го съветват да не си прави големи планове, тъй като пандемията с коронавируса може да осуети първоначалната им нагласа. 

Бившият състезател по гребане има 16-годишна дъщеря от предишния си брак. Отношенията с майката да детето им приключват отдавна, а Финко е убеден, че им е направена магия. Спортистът е открил деветка пика в къщата си, както и свински бивни в двора. Без да разказва какво е открил, гледачка е споделила с жена му, че им е направена магия със зъби от прасе.

Новата си жена крие от публичното пространство точно заради завистливи хора, които биха попречили на истинската им любов./show.blitz.bg

 

 

Коментирай