Прецакаха Зомбори в "Капките"! Зрителите са бесни и заплашват с бойкот СНИМКИ

Прецакаха Зомбори в "Капките"! Зрителите са бесни и заплашват с бойкот СНИМКИ

И вторият лайф на "Като две капки вода" не мина без скандал и разочарование сред зрителите. Талантливият актьор Владимир Зомбори бе жестоко прецакан и наяве се видя как всъщност се манипулират точките в шоуто. 

Зрители и фенове на популярното шоу за имитации са бесни на видяното снощи и се нахвърлиха срещу Наско от Б.Т.Р.,  който няма съществена вина, но обра негативите. 

Владимир Зомбори като Адел 

Този път жури и публика са единодушни, че най-добре се представи Зомбори в образа на Адел и съвсем очаквано го възнаградиха с най-висок резултат, но накрая не той стана победител, а Наско от Б.Т.Р. Това дойде от вота на участниците, след като почти всички от тях дадоха по 5 точки на Лучано Павароти, изпълнено от Наско.

Наско от Б.Т.Р. като Лучано Павароти 

 "Нарочно го направиха, за да има друг победител, да не е за втори път Зомбори, след като и миналият път спечели като Джъстин Тимбърлейк. Бутат ги, ако може всеки от тях да излезе поне един път победител, което не е честно. Зомбори нямаше равен и трябваше заслужено да си грабне победата. Все пак това е и състезание, освен шоу, и е тъпо да ги пренебрегват", гласи един от коментарите. 

Коментарите в социалните мрежи ясно показват, че от години не е имало толкова добро превъплъщение. Да не говорим, че става въпрос за мъж, който влиза в женски образ и то на една от най-пеещите певици в света, която дори уникални певици не успяват да имитират. Зрителите заплашват продукцията, че ако продължат в този дъх, просто ще спрат да ги гледат./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай