Попиляха Биляна Гавазова след участието й в 'Черешката на тортата"

Попиляха Биляна Гавазова след участието й в 'Черешката на тортата"

Една от най-известните журналистки в родения ефир безспорно е Биляна Гавазова. Нейното участие в „Черешката на тортата“ я показа в съвсем нова светлина, така както зрителите не са я виждали досега.

Те с интерес проследиха нейното представяне като домакиня и въпреки, че в общи линии се справи с вечерята имаше доста забележки по отношение на приготвянето на храната. Най-неприятно впечатление направи пробването на храната с една и съща лъжица.

Всеки вкъщи може би така опитва храната, но пред камера и като знаеш, че много хора те гледат не е допустимо. Дори един от гостите сподели, че е много гнуслив и не би ял храна приготвена от всеки. Лек гаф допусна и с това, че нарече свекърва си „леко пълна“, което за една дама си е смъртна обида.

Когато готвя винаги опитвам, за да знам какво предлагам на хората, каза като съвет свекървата на Гавазова. От зоркия поглед на зрителите нищо не убягва и те споделиха всичко, което направи лошо впечатление при представянето й.

"За един обикновен крем искаше помощ от свекърва си…. . Да не говорим ,че не различава чесън от лук и сме дотук….! Такъв човек в НИКАКЪВ случай не заслужава 40 точки, "Да е жива и здрава свекървата ,тази изобщо не готви …", "Когато опитвате нещо – не опитвайте втори път със същата лъжичка. Ако сте свикнала да го правите в домашна обстановка – в никакъв случай не го правете пред камерите. Малко гнусничко е", "Не ми хареса. Някак много изкуствено. Много си личи, че не готви. И „българската кухня “ …..един човек, който готви всеки ден….все българска кухня готви ….аман вече", са само част от коментарите. 

Въпреки леките забележки от страна на гостите Гавазова получи максимален брой точки за представянето си в кухнята и като домакиня, пише vihrogon.bg/show.blitz.bg

 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 23.01.2023 15:32

Големата гржданка, и кулинарка не може различи лук от чесън. А конски от магарешки може.

ха ха Хо

ха ха Хо 23.01.2023 15:55

И предлага на гости крем със сурови яйца,явно и за салмонела не е чувала.Пародия бяха и трите женки,мъжете сготвиха адекватно.

Бате Борис

Бате Борис 23.01.2023 18:23

Манчев, опорочаваш предаването. Готвят с потничета,по цици и коси падащи в манджата. РЕЗИЛ!

Непозната

Непозната 23.01.2023 19:27

Женките бяха върха на помпозната простотия. Първа в класацията беше аптекарката именувала се,, журналистка,, без хабер да си има от тая професия

уфффф,

уфффф, 23.01.2023 23:20

Ами, селянка.. Аптекарката - същата. Едно ястие не може да сготви, та чак й изпопадаха екстейшъните.

Георг

Георг 23.01.2023 23:34

В едно от предишните предавания на шеф Манчев, където ходеше по разни ресторанти дадоха как един готвач пред камерата се изплю в тигана за да види дали се е нагряло олиото в него. От тогава повече в ресторант не съм стъпвал.

ЦЕНИТЕЛ

ЦЕНИТЕЛ 24.01.2023 12:11

Прави впечатление, че на Крумката момето е наляло мощни баджаци. Мощни кат бившия Съветски съюз.

Tilchopanev1955@abv.bg

[email protected] 25.01.2023 9:23

ИНТЕРЕСНО,АКО в заведение,за хранене,ПРИГОТВЯТ,ШЕСТНАДЕСЕТ,МАНДЖИ,ИМАТ ЛИ 16 ЛЪЖИЦИ,за ОПИТВАНЕ?АМИ АКО са ТРИДЕСЕТ и ДВЕ?

Росица

Росица 25.01.2023 22:27

Боже, престанете бе хора, такава злоба и ненавист, защо ви е необходима, какво са ви направили тези дами. Ужасена и омърсена съм, никога няма да напредне в развитие нашата клета държавица.

Без злоба

Без злоба 27.01.2023 15:34

Не удачно да се канат такива хора, които само кокетничат и се лигавят . Очакванията са да се види еталон за отношение към храната, приготвянето й в кухнята , в домашна обстановкла , взаимоотношения между хората , етикет , естетика , без фалш и импровизации.