Попиляха Биляна Гавазова след участието й в 'Черешката на тортата"

Попиляха Биляна Гавазова след участието й в 'Черешката на тортата"

Една от най-известните журналистки в родения ефир безспорно е Биляна Гавазова. Нейното участие в „Черешката на тортата“ я показа в съвсем нова светлина, така както зрителите не са я виждали досега.

Те с интерес проследиха нейното представяне като домакиня и въпреки, че в общи линии се справи с вечерята имаше доста забележки по отношение на приготвянето на храната. Най-неприятно впечатление направи пробването на храната с една и съща лъжица.

Всеки вкъщи може би така опитва храната, но пред камера и като знаеш, че много хора те гледат не е допустимо. Дори един от гостите сподели, че е много гнуслив и не би ял храна приготвена от всеки. Лек гаф допусна и с това, че нарече свекърва си „леко пълна“, което за една дама си е смъртна обида.

Когато готвя винаги опитвам, за да знам какво предлагам на хората, каза като съвет свекървата на Гавазова. От зоркия поглед на зрителите нищо не убягва и те споделиха всичко, което направи лошо впечатление при представянето й.

"За един обикновен крем искаше помощ от свекърва си…. . Да не говорим ,че не различава чесън от лук и сме дотук….! Такъв човек в НИКАКЪВ случай не заслужава 40 точки, "Да е жива и здрава свекървата ,тази изобщо не готви …", "Когато опитвате нещо – не опитвайте втори път със същата лъжичка. Ако сте свикнала да го правите в домашна обстановка – в никакъв случай не го правете пред камерите. Малко гнусничко е", "Не ми хареса. Някак много изкуствено. Много си личи, че не готви. И „българската кухня “ …..един човек, който готви всеки ден….все българска кухня готви ….аман вече", са само част от коментарите. 

Въпреки леките забележки от страна на гостите Гавазова получи максимален брой точки за представянето си в кухнята и като домакиня, пише vihrogon.bg/show.blitz.bg