Помните ли Давид Чехльото от Биг Брадър? Няма да повярвате как изглежда бившият на Елеонора СНИМКИ

Помните ли Давид Чехльото от Биг Брадър? Няма да повярвате как изглежда бившият на Елеонора СНИМКИ

Бяха времена, когато Биг Брадър създаваше новия дневен ред на светските новини, но днес това е предимно Инстаграм, където се "раждат" всеки ден нови "знаменитости" и хора, мислещи се за важни.

На всички ни е ясно, че повечето от тези хора се приемат за VIP, а всъщност са... нищо. Да не бъдем обаче груби с родните инфлуенсъри, но да не забравяме, че преди няколко години участниците от Биг Брадър бяха първите риалити звезди у нас.

Днес доста от тях са тотално променени, имат си нови половинки, някои деца, развиват се далеч от камерите и светската суета. Спомняте ли си Давид, по-известен с прякора Чехльото?! 

Давид стана доста известен със красива половинка Елеонора, с която имат дъщеря. Двамата станаха известни през 2010 г., когато прекрачиха прага на Къщата на Биг Брадър Фемили. Не мина много време, за да разбере цяла България, че помежду им има сериозни проблеми, които в крайна сметка приключиха с раздяла. Скандали, сцени на ревност, един шамар и доста други грозни моменти.

Днес обаче Давид Чехльото, както го наричаха всички в нета по онова време, е щастливо разделен с еротичната танцьорка Елеонора. Качанов днес се занимава с хотелиерство, ако съдим от описанието във Фейсбук, където е отбелязал, че е мениджър на спа хотел във Велинград, пише vbox7.com. 

Семейното му положение не е известно, но е отбелязал, че в момента е необвързан. Е, във Фейсбук това е доста всеобхватно твърдение, а и кой изобщо и променя статуса в днешно време там точно!?

С бившата му жена не е ясно какво се случва, а в социалните мрежи не е изобщо активна. Като гледаме обаче, Давид изобщо не тъжи за Елеонора. Видно е от фотосите му в социалната мрежа, че в свободното си време се занимава с риболов, който му се отдава./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 26.11.2022 13:25

Нито го помним,нито искаме да го знаем.Добре,че махнаха това просташко предаване Биг брадър.

Дидо

Дидо 26.11.2022 19:22

Най-жълтия и тъпанарски сайт обсъжда човек който е участвал някъде си преди 12г.Крачуне,Крачуне. . .

двцрц

двцрц 27.11.2022 7:57

Спасихме се от поммиярите на Биг Брадър, чалгарите на Шоуто на Слави. Много поммия потъна в мръсния канал. Сега са модерни текезесарските шоута "Бразди" и ТКЗС "Иван и Андрей". Трудът ще ги направи свободни крепостните селяни и концлагеристите.

РАЙНА

РАЙНА 29.11.2022 0:45

ПУКА МИ НА ПУТКАТА ЗА ДАВИД ПОМАКА Я ВИЖТЕ КОЛКО Е ГРОЗЕН ТОЗИ БЕ ХОРА ГЛАВИЩЕТО МУ Е КАТО КРЪМНО ЦВЕКЛО ЕБАТИ ГРОЗНИКА ДА ПАЗИ ГОСПОД