logo

Помните ли Божана от "Мастър шеф" и "Биг Брадър"? Показа се по сутиен и... СНИМКА 18+

Помните ли Божана от "Мастър шеф" и "Биг Брадър"? Показа се по сутиен и... СНИМКА 18+

Едва ли има човек, който да не си спомня скандалната Божана Кацарова, която спечели кулинарното шоу "Мастър шеф", а по-късно предизвика лавина от коментари в къщата на "Биг Брадър". 

Божана претърпя пълна метаморфоза не са по отношение на външния си вид, но и като цяло в живота си. 

Известната кулинарка смени попрището си и подхвана собствен бизнес, реши да смени и гаджето си, а изглежда и гардероба е претърпял пълна промяна, тъй като не можем да я познаем с новите й маркови тоалети.

Тези дни тя пусна снимка, с която доста изненада почитателите си. На нея е по сутиен и доста секси, което досега като че ли никой не беше забелязал. По време на риалити форматите Божана бе леко закръглена и не попадаше в графата на секссимволите, но изглежда е взела мерки и е станала доста фина.  

"Без да съм многословна, искам да ви пожелая страхотно изкарване на новата година, независимо дали ще празнувате или не, дали ще се ангажирате с фестивни активности, dress up or no dress up .... аз лично смятам, че нотка домашно веселие не би навредило никому, напротив", пише Божана в социалните мрежи. 

"Преди всичко се надявам, че сте заобиколени от любимите си хора и сте здрави. Всичко останало е просто мода", допълва тя./show.blitz.bg