Поли от "Един за друг" не издържа и проговори за...

Поли от "Един за друг" не издържа и проговори за...

Една от любимите двойки от "Един за друг" - Поли и Димитър, искрено се разгневиха наскоро. Младото семейство, което в края на миналата година обяви, че очаква първото си дете, си навлече сериозни главоболия заради... продажба на автомобил.

Преди дни на Поли й се наложи да пояснява свое предишно стори, в което споделя обява за продажба на автомобил VW Golf 1.6TDI 105 NAVI. Цената бе 10 бона, а колата изглеждаше в топ състояние. Обявата веднага накара редица потребители да заподозрат, че на младото семейство спешно им трябват пари.

Ето и новите двойки в "Един за друг", изненадата е голяма СНИМКИ

Оказа се обаче, че Поли и Димитър съвсем не са закъсали финансово, както се предполагаше от феновете им. А автомобила от обявата дори не е тяхна собственост, а е на техен приятел, на когото помагат.

"Скъпи последователи, попаднахме на статия, че продаваме голфа си, за да "закърпим положението". Искам да се включа и да информирам скъпите журналисти, че голфът е на брат ми, аз го пуснах с цел повече хора да видят обявата. Ние не продаваме колата, а и нямаме нужда да "закърпваме положението". Благодаря за вниманието", написа Поли в профила си в Инстаграм.

Краси Радков и жена му прибират 20 бона от "Един за друг" СНИМКИ

Наскоро Поли направи погача на малкия Никола, на която, както повелява традицията, са присъствали само най-близките жени. Риалити героинята отказва да покаже лицето на момченцето си, тъй като очевидно е от изключително суеверните майки./show.blitz.bg/

 

Коментирай

Капитана

Капитана 27.03.2023 15:29

Кой ги брои за живи тези мездренски селяци, говорещи на диалект?

просто съвет

просто съвет 28.03.2023 0:34

момчето изглеждаше свястно, ама като знаеш, че са от Мездра бягай далеч

Мен

Мен 29.03.2023 8:59

Абе вие луди ли сте, какво ни занимавате с тая , коя е ?!?! Участват в някаква игра, и вече нови и за тях,и то какви?! Много ни интересува финансовото им състояние, тая чак тръгнала да се оправдава неприятницата.