Подробности за новия сезон на "Ергенът", който стартира скоро

Подробности за новия сезон на "Ергенът", който стартира скоро

Най-нашумялото риалити у нас - "Ергенът", се завръща с втори сезон през новата 2023г.  След невероятния и много успешен дебют в ефира на bTV, риалитито, провокирало безапелационен обществен интерес, ще предложи през 2023 г. нови емоции на зрителите.

Сред екзотичната обстановка на едно от най-известните курортни селища в Беломорието – Бодрум, любовните трепети и горещите страсти ще развълнуват аудиторията по нов начин.

Вторият сезон на романтичното приключение ще отведе дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на невероятно пътуване, целта на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил световните сцени на няколко континента, е готов да отвори душата си не само за музиката, но и за жената, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята романтична приказка, във втория сезон на шоуто ще бъдат 25. Повечето от тях не крият, че са се записали за участие в шоуто, именно след като са разбрали, че музикантът ще бъде мъжът, с когото ще имат възможност да се сближат.

Той ще заведе всяка една от тях на невероятни романтични места, където заедно ще споделят емоциите и приключенията си. А защо не и да открият любовта. Романтичната приказка, която ще изживеят участниците в предаването, ще разкрие на зрителите един необятен свят от емоции и трепети, разгърнати във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите и екзотични места в света./show.blitz.bg

Коментирай

дядо шарко

дядо шарко 21.12.2022 13:31

ша мачкам маджуна