Пълен шок в "Игри на волята", от шоуто си тръгна... СНИМКИ

https://show.blitz.bg/rialiti/plen-sok-v-igri-na-volyata-ot-souto-si-trgna-snimki Show.blitz.bg
Пълен шок в "Игри на волята", от шоуто си тръгна... СНИМКИ

На арената в "Игри на волята" снощи стана много горещо, защото изтощителна капитанска битка излъчи изненадващ победител. Крайният резултат предизвика всеобщо изумление.

Един срещу друг се изправиха Зорница, Валери и Алекса, но нито един от тях не очакваше, че финалната загуба може да е фатална за някого. Елиминацията беше изненадваща, а шока - пълен.

Ето кой е мъжът до Зори от "Игри на волята" СНИМКИ

Последен битката завърши Валери, който през цялото време до момента бе сочен като един от финалистите в тазгодишната надпревара. Така Безстрашните вече са не само с играч по-малко, но и без капитан.

Валери и Георги от "Игри на волята" закъсаха яко в Турция ВИДЕО

"Имаше още какво да дам на играта и на моето племе, наистина съм разочарован от себе си", сподели Валери минути след загубата. Той имаше преднина в плуването и целенето на мишени и достигна първи до финалния пъзел, който обаче се оказа съдбоносен за него и го изпрати у дома. Алекса, от своя страна, обърна битката и завърши на първото място, следван от капитана на Непобедимите - Зорница, като и двамата изпратиха Валери със сълзи в очите.

След победата си пък, Алекса бе изправен пред дилема - да избира между разума и сърцето. Едното бе предимство за Супергероите в утрешната номинационна битка, а другото - среща с любимата си Елица. Алекса обаче, не предаде племето и остана верен на принципите си./show.blitz.bg

Горещи

Коментирай
5 Коментара
........па
преди 1 година

Да беше потренирал малко и редене на пъзели,а този беше елементарен даже със стрелката беше и посочена посокота на редене.

Откажи
Даааа
преди 1 година

Гласят сръбчето за победител. Валерката си замина.....жалко

Откажи
Николаос
преди 1 година

Изключително тъпи нарочно затруднени игри дори на Димо му става неудобно Кому е нужно иначе Джаферович е най голямата интригантка

Откажи
Възмутен
преди 1 година

Търколил се похлупака и си намерил гърнето ! Ваня голям интригант, жена му още по голяма интригантка! Това семейство остана да го набутат и в Мастер шеф!

Откажи
mariannata
преди 1 година

и тук е изкуствено както всяко друго реалити/шоу. Обърнали са го на Море от любов и Гара за двама. Ама понеже участниците не са професионални актьори, много им личи фалшивото поведение.

Откажи