logo

Пияната Ваня от "Игри на волята" се претрепа по брутален начин ВИДЕО

Пияната Ваня от "Игри на волята" се претрепа по брутален начин ВИДЕО

Жесток инцидент претърпя скандалната Ваня от последния сезон на хитовото риалити "Игри на волята". Тя се опита да заснеме видео за Деня на влюбените, но се преби по брутален начин. 

Оказа се, че риалити звездата е започнала от рано да празнува Трифон Зарезан и количеството алкохол са оказали силно влияние върху нейната координация. 

Ваня: След края на "Игри на волята" ме потърси моята полусестра и...

 

"Когато си решил да празнуваш Св. Валентин, но по погрешка си започнал с Трифон Зарезан", написа Ваня над видеото, в което се вижда как пада на земята като долен алкохолик. 

Къдравата звезда от "Игри на волята" по принцип не консумира спиртни напитки, тъй като е спортна натура и алкохолът не се вписва в нейния режим. На празници му отпуска края и много бързо я хваща, след което се започва и серията от излагации. Хубаво е, че Ваня има чувство за хумор и споделя в последователите си своите пиянски изцепки./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 21.02.2021 12:17

Добре,де,ако може човек да разбере кое е истина и кое вярно за тази госпожица и защо вече втора седмица ни занимавате с глупостите,които върши.И дали те са естествена реакция на алкохолик или напън да прави впечатление?!

Странен

Странен 21.02.2021 23:30

Много тъпа и целенасочено злепоставяща статия...Долна пияница, пияната Ваня ... Какво се опитвате да внушите? Голям праз, че е паднала. Тя ще се изправи, но вие ще си останете мърши.

ха ха Хо

ха ха Хо 22.02.2021 12:03

Както винаги жалките заглавийца и материалчетав жълтурските медиики са сЛободни съчинения на драскачите им.