Пиленцата от Монако станаха за смях в тоалетната, съжалиха ги ВИДЕО

Пиленцата от Монако станаха за смях в тоалетната, съжалиха ги ВИДЕО

"Ти го плюеш, а то си мисли, че дъжд вали", е казал народът и сякаш го е казал за самите Пиленца от Монако. Криндж двойката на България постоянно надминава себе си в излагациите, а последната такава е видео от... тоалетната.

По принцип при всяка друга локация за такова видео бихме се зачудили какъв е контекстът на локацията, ситуацията и тн., но тук е повече от очевидно. "Да, в тоалетната е най-подходящо място да се снимаш", бъзикат се с женското пиленце. 

 

"Само ако може да осъзнаеш колко си смешна и си толкова далеч от лукса, за който парадираш....... фона с тоалетната чиния е топ гъзария", "Тоалетната чиния е страхотен фон да демонстрираш,лукс,класа и стил", "Ето кой задръсти тоалетната в заведението", шегуват се с Нина. 

Някои отбелязват и, че е крайно време Нина да смени телефона, който използва. Става въпрос за модел, който след 2 години ще празнува първия си юбилей, пише vbox7.com. 

Иначе женското пиленце се похвали, че е снимана в телевизионен проект. Тръпнем да видим в какъв криндж е заснета!/show.blitz.bg

Коментирай

Туй травестит бе

Туй травестит бе 29.10.2022 18:21

Туй нещо мяза на едно друго нещо

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 29.10.2022 19:02

Нищо че е траверс! Ако ми разклати червените домати-ще му простя..