Петя Буюклиева и Фънки признаха какво са правили...

Петя Буюклиева и Фънки признаха какво са правили...

Финалът на "Като две капки вода" мина, но някои от участниците и журито още са в устите на хората. Най-вече Петя Буюклиева и Фънки - два колоритни образа, които си приличат по това, че трудно могат да си сложат цип на устата.

И благодарение на това от време на време разбираме някои доста любопитни подробности от житие-битието и на двамата.

Факт е, че Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не изкритикува звездата на българската популярна музика, пише "Флагман". Но в същото време по традиция го играеше лошото ченге почти през цялото време на формата.

Но това, че не е отправял никакви критики към Петя, донякъде са обясними. Чак сега стана ясно, че Фънки и Петя са дългогодишни близки приятели, а известно време дори са свирили и пели и в една група.

„Вярно е, има нещо такова. Като студентка бях доста щура. Обикалях страната надлъж и шир като солистка на група „Унисон". Спортните зали – „Универсиада“, „Христо Ботев“, полудяваха, когато запеех кавъри на рок парчета, спомни си фурията.

Петя Буюклиева болезнено откровена след "Капките"! Призна, че...

По това време в една банда за известен период пях и с Фънки, който тогава беше прохождащ китарист", споделя Петя.

Заедно в рок бандата били още Иван Несторов – Амебата и мъжът на Буюклиева Тони. В началото Фънки дори се изявявал като беквокал на Петя, въпреки че неговият глас, както Амебата се шегувал, бил една октава, докато на Буюклиева достига поне пет.

Най-развълнуван Фънки остана след изпълненията на Петя на Лейди Гага и Валя Балканска - на едно от които дори й свали шапка на сцената./show.blitz.bg

Коментирай

punki

punki 30.05.2019 16:43

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега- пробвай се с начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH