От мрежата: Казвам ви истината за "Игри на волята", продуцентите...

От мрежата: Казвам ви истината за "Игри на волята", продуцентите...

Ива Георгиева вече не е част от "Игри на волята" 5, но някои любопитни истини, не само за нея, изскачат едва след излизането от Арената. Ива се озова на Чистилището, след като стана ясно, че се е възползвала от неправомерно внесения в играта телефон от Албена Ситнилска.

На елиминационния съвет на Изгубените тя получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев, която също вече е извън "Игрите". Така състезателката по плуване се разделя с мечтата да спечели голямата награда от 100 000 лева, а Виолета и Никол се изправиха в безмилостен дуел, след който за шоуто оцеля Виолета.

Новата гореща мацка в "Игри на волята" с тайно гадже СНИМКИ 18+

Нещо много любопитно обаче, се появи и за Никол, едва след излизането й, което нямаше как да не провокира серия от реакции.

Припомняме, че неотдавна, когато на Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък сблъсък, ключова роля тогава изиграха моделът Калоян Митов и бившата волейболистка Денислава Велкова, които навигираха по трасето своите съплеменници със завързани очи. Впоследствие и Гатьо отпадна от "Игрите", но преди това - на съвета на жълтото племе, получи своята награда от последната кастинг битка.

Дени от "Игри на волята" прати бившия си в десета глуха ВИДЕО

"Извън всичко може ли да ми отговорите на въпроса как така Никол беше очевидно гримирана на това изолирано място (Чистилище), особено ясно в предишния епизод, след като Радо си тръгна. Двете с Виолета седяха и говореха нагласени, и особено Никол - с блясък на устните. Нейната визия ни най-малко не се връзва с концепцията за ада, в който е издържала месец и половина", обаче пише бдителна зрителка в социалните мрежа след епизода тогава, а той не беше никак отдавна. Преценките и коментарите оставяме на вас./show.blitz.bg

Коментирай

Ни чул ни видял

Ни чул ни видял 23.10.2023 15:36

"Игри на волята" беше хубав формат, но за съжаление вече доста побългарен и нагласен. Май няма нещо до което Бай Ганьо да се докосне и то да не изсъхне.

Тая

Тая 23.10.2023 18:28

стоеше нагло прец цялото време

Дъщерята на Дунев

Дъщерята на Дунев 24.10.2023 1:33

Излезе още по-дебела след седмици “гладуване” на чистилището…

маке

маке 24.10.2023 9:21

Най големия хитрец е дъртата спържа Виолета....Използва дебеланата до последно и накрая я отстрани...

Райна Димитрова

Райна Димитрова 24.10.2023 9:47

защо ни мислят за толкова глупави вижда се Виолета че има някакъв крем на лицето косите им са чисти а няма как от тази морска вода Никол е направо закръглена няма кок да е гладувала цял месец и какво правят тези жени когато им дойде цикала

Недкова

Недкова 24.10.2023 9:56

Чудя се, как има хора, които гледат тези помии, наречени шоута?! Чисто губене на време! По-добре, прочети една книга, или изгледай един филм!

Ох на бати

Ох на бати 24.10.2023 14:07

Ивето ще я скъсам от кекс толкоз Иване ще и хвърля че няма да помисли за игрите вече