Още ли са заедно?! Какво се случва с Жоро и Фейгин от четвъртия сезон на "Игри на волята"?! СНИМКИ

Още ли са заедно?! Какво се случва с Жоро и Фейгин от четвъртия сезон на "Игри на волята"?! СНИМКИ

Влизането на двойки в „Игри на волята“ е нещо, което придава романтичен привкус на най-екстремното риалити и винаги предизвиква любопитство. Миналата година се вълнувахме с шампионите Алекса и Елица, които вече са семейство. В този сезон пък нямахме търпение Теодора Мудева и Румен Радев да се съберат на арената, а днес двамата са сгодени.

В сезон 4 обаче се роди една нова любов – между един от най-добрите плувци в историята на предаването Георги Янев и фигуристката Александра Фейгин.

Симпатиите между двамата в играта прераснаха в красиви романтични отношения извън екрана, които продължават и до днес. В епизода на „Игри на волята“ в събота си припомнихме невероятните умения на родния Аквамен Жоро в поредната напрегната кастинг битка.

А по време на играта Фейгин подкрепяше своя любим, развълнувано следейки развоя на двубоя.

„В игрите беше изключително нежна, добра и спокойна, а впоследствие разбрах, че не са само това качествата ѝ и може би се допълваме“, признава Георги пред vbox7, малко след като не успя да се пребори за първото място на финала на „Игри на волята“ 4.

Тогава той обясни още, че нещата между двамата са се случили след предаването, защото в шоуто е имало прекалено много напрежение и камери.

През последната година Фейгин и Георги прекарват много време заедно и споделят някои сладки и важни моменти от живота си в Инстаграм. Първата им екскурзия като двойка е в Лондон.

По случай националния празник 3-ти март двамата поздравиха българите в началото на годината от Паметника на свободата на връх Шипка. В края на юни пък споделиха кадър от Лос Анджелис на фона на емблематичния надпис Hollywood.

Оказва се, че решението за пътуването отвъд Океана е било на Фейгин, а нейният любим с удоволствие се е присъединил към нея. В Щатите те посещават още Лас Вегас и Дисниленд, докато Фейгин се учи да кара сърф в Калифорния.

В същото време и двамата продължават да се занимават със спорт и се подкрепят взаимно. Георги е републикански шампион по плуване и се интересува от кайтсърф, сърф и уейкборд. Въпреки че заяви в събота, че през последната година не е ставал от дивана, на арената на шоуто определено доказа, че е в топ форма.

Покрай плуването той се засича с участници от този сезон на "Игри на волята", сред които са братята Кръстеви и Калоян, с когото са близки приятели. 

В средата на октомври Александра Фейгин спечели титлата при жените на държавния турнир по фигурно пързаляне "Приз Виктория" 2023, който се проведе в Зимния дворец в столицата. Седмица по-късно тя завърши на трето място в класирането при жените на международния турнир по фигурно пързаляне Trophee Metropole Nice Cote d'Azur във френския град Ница./show.blitz.bg

 

Коментирай