Обрат в "Игри на волята"! От шоуто си тръгна ключов играч, част от коалицията на... СНИМКИ

Обрат в "Игри на волята"! От шоуто си тръгна ключов играч, част от коалицията на... СНИМКИ

Редица неочаквани обрати поднесе последният епизод на „Игри на волята“. За изненада на всички в битката за спасение спечели Мани и за втора поредна седмица успя да се спаси и да грабне 50 гроша, побеждавайки Семира, Калоян и Стратимир.

Добрата й стратегия и чудесно представяне изненада не само зрителите, но и участниците, а съплеменниците й бяха разочаровани от завръщането й.

И този петък играта за спасение се превърна във фатална за един от воините в „Игри на волята: България“. В изпитанието за изометрия Семира изгуби равновесие и падна първа от гредата, което означаваше само едно – пътят й в най-екстремния формат приключи завинаги.

Мани от "Игри на волята" със съмнения за конспирация в шоуто

„Разочарована съм, че не успях да застана по правилния начин в тази конкретна игра и загубих равновесие, но съм изключително доволна, че стигнах дотук. Гордея се. Най-щастлива от напускането ми ще бъде Паулина“, каза Семира минути преди да си тръгне от Арената.

В титанична елиминационна битка един срещу друг се изправиха Калоян от Бойци и Стратимир от Приключенци. С 30-килограмови вериги на врата си те трябваше да преминат редица препятствия неколкократно, а победител бе първият събрал 300 точки с точна стрелба на добре познатата от детството игра на „фунийки“. Въпреки че до финала на изключително тежката игра и двамата воини бяха равностойни, Стратимир се оказа по-точния стрелец и отстрани Калоян.

„Готов съм да се боря винаги. Играта за мен тепърва започва, което много ме изненада. Не знам къде отивам и кой ме очаква там. Всичко за мен е като ново начало“, сподели развълнувано Калоян след като научи, че получава втори шанс да се бори за голямата награда в трети сезон на „Игри на волята: България“ срещу Отшелника.

С отпадането на Семира и завръщането на Стратимир коалициите в племето се объркват. Тройната коалиция Стратимир, Рабухчиев и Паулина стават по-силни и вече точат ножове за отстраняването на Валентин и Туджаров./show.blitz.bg

Коментирай

това шоу подигравка с хората

това шоу подигравка с хората 16.10.2021 10:09

Мани, гнусна и грозна пача, толкова е противна

това шоу подигравка с хората

това шоу подигравка с хората 16.10.2021 10:10

Мани, гнусна и грозна пача, толкова е противна

Дара

Дара 16.10.2021 11:25

Това шоу не е подигравка, а е подигравка за мързеливци и завистливци ката теб писачо.... Мани победител....

абе,

абе, 16.10.2021 11:36

Мани няма нищо в междуушието за да измисли да застане така на гредата.Отново тЪпарев я подпря защото Теленор му е спонсор а бездарницата е служителка в Теленор-Бургас.Никаква изненада няма в "спечелването''на смешната ''битка''.

абе,

абе, 16.10.2021 14:08

Семира беше "ключов''играч само в сметките на Туджаров заради гласа и.Защото той се крие зад жените.Иначе нищо в игрите не показа.Милена е много по-добра играч в това племе.

Емил Енчев

Емил Енчев 16.10.2021 15:53

Станимир и Калоян са братя. Имат почти еднаква структура на телата и лицата, както и поведенчески особености, характерни за братята.

Мария НУАМЕРУЕ

Мария НУАМЕРУЕ 17.10.2021 0:10

Димо допусна огромна грешка ....Семира и Калоян бяха с ръце напред а МАНИ СТАТИМИР С РЪЦЕ НА КРАКАТА .......И ТО СЕ ВИДЯ КОЙ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ

Георгиева

Георгиева 29.10.2021 22:54

Престанете да толерирате Мани и да уреждане двубои удобни за нея.