Няма да повярвате как изглежда Яница от "Един за друг" след развода СНИМКА

Няма да повярвате как изглежда Яница от "Един за друг" след развода СНИМКА

Скандалната участничка от "Един за друг" Яница е променила външния си вид и трудно вече може да бъде разпозната от феновете на шоуто за двойки. 

Към тази крачка тя пристъпва след скандалния развод с Момчил, с когото участваха заедно в шоуто. Драмата е била голяма, а Яница е решила да направи нещо със себе си, че да не й напомня за предипното момиче. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Qnica Kasabova (@qnicakm)

Тя показа в Инстаграм новата си визия. Риалити звездата сложи само едно емоджи на мечка под снимката, а тя вече събира стотици харесвания. 

Маникюристката от Силистра изневери на запазената си марка, лилавата коса, по-рано тази година, а промяната се харесва на феновете ѝ. "Уникална си", "брутална", "изумителна си", заливат я с комплименти в коментарите и има защо./show.blitz.bg

Коментирай

Иван

Иван 30.10.2022 17:05

Тази е изкукуригала. Тази п.кла се е взела за нещо,а всъщност е една куха лейка. Може да си сложи силикон в гърдите и устните, но силикон в пилешкото мозъче не може!

Един от всички

Един от всички 30.10.2022 17:59

Много обича по два

КОКО

КОКО 01.11.2022 6:30

Нямам идея как ги избират за тези предавания! Всички са адски тъпи,нагли,нахални,безочливи. Самочуствието им е на макс без никакво покритие. Точно тези бяха едни от най ТЪПИТЕ!!

ДО иБан

ДО иБан 06.11.2022 3:25

ТИ ПОЗНАВАШ ЛИ Я БЕ БАСТУН ,АКО ТИ ПОКАЖЕ ЦИЦА ЩЕ ОБИКАЛЯШ КАТО МЪСТИЯ.....