Няма да повярвате как е изглеждала Киара преди "Ергенът" СНИМКИ

Няма да повярвате как е изглеждала Киара преди "Ергенът" СНИМКИ

В светските среди изплува голяма тайна за Киара, която е определена като една от най-красивите участнички от третия сезон на "Ергенът". Певицата го играе на скромна и тиха, но в действителност не е точно такава. 

Появиха се нейни снимки, на които е преди поредицата от корекции и желанието да се слее с фолк гилдията. Феновете на "Ергенът" са в шок от новината, която научиха за нея, както и от старите снимки, които заляха публичното пространство. 

Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България. Не става ясно защо се е отказала и е решила да злаитне към попфолка. 

Дори участничките са посочват като една от най-красивите в този сезон, но Киара не успя да спечели сърцето на Алек Манолов. И макар да е все още в предаването, той й обръща най-малко внимание. Обяснението вероятно е, защото си пада по по-големи жени, ако съдим по срещите му с Надежда и Магдалена. 

В социалните мрежи ври и кипи от положителни коментари за външния вид на Киара преди "Ергенът" и всички съжаляват, че се е отказала от художествената гимнастика./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай