logo

Николета Лозанова се връща в "Папараци"

Николета Лозанова се връща в "Папараци"

Новата рубрика на „Папараци“ тръгва в ефира на bTV от 12 януари. Тази неделя очарователната Николета Лозанова се завръща в единствения телевизионен таблоид у нас "Папараци".

Тя ще застане пред една камера с дългогодишната си врагиня Венета Райкова. Именно Николета е тази, която преди години остави горещата водеща без работа. След като футболната жена пък се отказа от воденето на предаването, на нейно място се завърна самата Райкова. Уви, зрителите така и не я възприеха и си искат Николета. А тя се завръща с гръм и трясък с много специално роля. 

Николета посрещна рожден ден полугола с тоалет за 50 бона СНИМКИ 18+

Лозанова ще блесне отново в "Папараци", за да бъде ментор на Мирон Крумов в трансформацията му от селското стопанство към шоубизнеса. След „Фермата“, където следеше събитията зад кадър, Мирон ще се превърне в истинска VIP персона, благодарение на солидната подготовка на най-изявената звезда на българския хайлайф.

 

Николета се пусна без капка грим за сефте! СНИМКА


„Мирон става VIP“ се движи на ръба на пародията, но винаги запазва добронамерения тон. Новата рубрика ще служи като наръчник и пътеводител на начинаещия VIP. Иронията и самоиронията срещу фалшивия VIP статус на някои от най-известните българи ще бъде на фокус. Гаранция за доза забавление ще са комичните моменти на един интелектуалец, изкушен да стане част от този бляскав свят.

Трансформацията на Мирон ще се състои в две направления – външна и вътрешна. Новият звезден статус ще започне с пакет козметични процедури и избор на нов гардероб. След видимите промени ще дойде ред и на “качествените”. Мирон ще се опита да следва тенденциите в живота на известните и ще се научи да поддържа звездния си имидж с интервюта и фотосесии. Всяка седмица Мирон ще получава гласово съобщение със задачи от Лозанова, като съобщението ще се самоизтрива автоматично след само едно прослушване. Ще успее ли той да се справи точно според инструкциите и ще извърви ли Мирон пътят към истинската слава, зрителите ще могат да проследят всяка неделя в ефира на bTV./show.blitz.bg

Коментирай