Неузнаваема: Никол Дунев от "Игри на волята" буквално се стопи СНИМКИ

Неузнаваема: Никол Дунев от "Игри на волята" буквално се стопи СНИМКИ

Голяма трансформация претърпява Никол от "Игри на волята". Дъщерята на Красимир Дунев, с когото бяха заедно в риалити формата, буквално се стопява, сваляйки повече от 10 килограма с диета и здрави тренировки във фитнеса.

Промяната в живота на Никол Дунева идва веднага след като напуска арената на плажа в Царево, където се заснемат снимките на последния сезон на предаването.

Никол Дунев призна след "Игрите" за най-голямата битка в живота си и хващал ли я е баща й на калъп ВИДЕО

Върху Никол се изливат купища жлъч за повечето килограми, които е натрупала. Макар и влязла сред претендентите за наградата от 100 бона като треньор по гимнастика, формата на Никол не издаваше по нищо, че има възможности да се бори с останалите претенденти, а нападките не закъсняха.

След като отпада от състезанието, Никол споделя болезнени истини за себе си.

"Свалих 8 кг в "Игри на волята". Боря се с този проблем от една година, тъй като имам хормонални проблеми с щитовидната жлеза и яйчниците - поликистоза. Бях минала на антидепресанти и качих 10 килограма за две седмици. Една година не можех да сваля килограми каквото и да предприемах", споделя щерката на сребърния медалист по спортна гимнастика от олимпиадата в Атланта 1996.

Никол Дунев съсипана след брутална гавра заради "Игри на волята", ужасът й е голям

Никол отпада от "Игри на волята" след дуел със "змията" Виолета Стайкова, както някои наричаха бизнесдамата.

"Получавала съм лични съобщения, че желаят най-лошото на мен и на семейството ми, защото съм била боклук и нищо не ставало от мен. Плакала съм на такива неща, защото засягат не само мен, но и семейството ми", довери отпадналата от риалити формата Никол.

След излизането си Никол Дунев запретва ръкави, влиза във фитнес залата, минава на диета и за няколко месеца буквално се стопява, влизайки в отлична форма.

"Един ден нямаше да издържа без четка за зъби и гримове в реалния живот. С въглен от жарта си миехме зъбите. Къпахме се в морето. Без шампоан за тяло и коса бях дни наред. Най-големият ми ад и кошмар в живота беше", сподели още брюнетката. И допълва:

"Но се радвам, че ми се случи това, защото вече оценявам всеки залък, всяка капка вода, четката, леглото, покрива, семейството си и не мога да се оплача от нищо"./show.blitz.bg

Коментирай