Нетърпима болка скова ранени участнички във "Фермата", те скочиха на бой и... СНИМКИ

Нетърпима болка скова ранени участнички във "Фермата", те скочиха на бой и... СНИМКИ

Броени часове преди да влязат в жестока битка, две от участничките във "Фермата" бяха сковани от нетърпими болки. Рано сутринта лайф коучът Ваня се събуди с изтръпнала лява ръка, която не можа да помръдне. С лице, изкривено от страданието, блондинката предположи, че се е контузила при доенето на кравата.

Междувременно съперничката й, футболната съпруга Теодора, също се схвана брутално и започна да стене. Наложи се в стопанството да влезе лекар и да й сложи болкоуспокоителни инжекции.

Морална полиция вършее из "Фермата", страстите се нажежиха до червено СНИМКИ

Спешен случай във "Фермата"! Футболната съпруга припадна... СНИМКИ

Въпреки травмите си, двете конкурентки се хвърлиха в брутална женска битка. Теодора беше по-бърза в сеченето на талпи, а Ваня се измъкна по-ловко от въжена клетка. В събота двете ще продължат зрелищния си двубой, а една от тях ще си тръгне завинаги от риалитито./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 20.11.2021 10:05

Тодорка се е схванала от плетенето на чорапи.Съпругът и не е действащ футболист за да я наричате футболна съпруга.

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 22.11.2021 7:14

ТАЯ ТЕДИ Е АБСОЛЮТЕН КОН. ЛЮБО, КИРО, ИВО , МАРТИНА СА ПОДЛИ , ЗЛОБНИ И ЗАВИСЛИВИ ХОРА. ЛОРА Е МАЛО КУРВЕ И Е ТЪПА АМА МНОГО ТЪПА

Боги

Боги 22.11.2021 18:51

Вие очи нямате ли че тя госпожа Светлина се уби сама на арената ето затова е болен мозъкът и.

Ами,

Ами, 24.11.2021 12:39

Тази година Фермата е провал с такива участници като Ивайло, Кирил, Мартина, Теодора, Любчо, Коцето. Затова вина имат единствено продуцентите защото толерират вулгарността и простащината.