Нещо ужасно сполетя Филип Буков в "Сървайвър", оставането му е под въпрос

Нещо ужасно сполетя Филип Буков в "Сървайвър", оставането му е под въпрос

Оставането на актьора Филип Буков в "Сървайвър" е под въпрос. Гладът е нещото, което силно пречи на мачото и вероятно ще го спъне по пътя към финала и победата.

От екипа на шоуто издадоха, че соченият за секссимвол български актьор е загубил съзнание цели четири пъти за последните два дни. 

"Тази вечер на съвета не присъства Филип. За последните два дни е загубил съзнание четири пъти и се налага да му се окаже медицинска помощ. Остава под лекарско наблюдение, но вече е добре и ще се върне в най-скоро време при племето си", поясниха от продукцията. 

"Филип е един от най-добре представящите се участници, според мен е грешка обаче да се влиза в екстремни условия с гладуване в такава форма, трябвало е да натрупа малко кг преди заминаването . Иначе адмирации за представянето му в игрите и поведението му в племето", пишат фенове на шоуто като коментари на страницата на "Сървайвър". 

Безспорно Филип се справя отлично в игрите и е голяма заплаха за всички мъже от двете племена, които вероятно тайничко се надяват да отпадне и да има даде шанс да спечелят голямата награда. Засега Филип се държи, но пък неговият отбор досега все печелеха битките и получаваха като награда нещо за хапване. Ще видим как ще издържи, когато наистина няма какво да яде и кара цяла седмица на кокосови орехи.

Междувременно от състезанието отпадна Крум от племето на "Войни", след като останалите си го бяха набелязали от самото начало на шоуто./show.blitz.bg

Коментирай

nana

nana 02.03.2023 22:49

Kakvi sa tezi "machovzi" ,tazi godina ?! Ne mojel da gladuva ? Zasto sa tam ? Mnogo slab sezon !

Дрисльо

Дрисльо 03.03.2023 3:58

неходилите в казарма са абсолютни дрисльовци!

Бистра

Бистра 07.03.2023 22:48

Какъв "здравеняк" е този кекав пуяк с полунадути от инжекции меса ?

Бърза помощ

Бърза помощ 07.03.2023 22:53

ХА, ХА, ХА, "Сексимволът" загубил съзнание 4 пъти за 2 дни, ама бил "голяма заплаха" за останалите мъже