Нещо ужасно се случи с Елвиса в "Игри на волята", никой не смее да...

Нещо ужасно се случи с Елвиса в "Игри на волята", никой не смее да...

Снощните битки се оказаха твърде скъпи за Елвиса в "Игри на волята", защото той без малко да пострада доста сериозно по време на един от двубоите в бурното море.

Мартин трябваше да се бори за мястото си в шоуто в петъчната елиминационна битка, но според вече тиражирани информации в публичното пространство, той отпада и не стига до заветния финал.

Емануела срина Елвиса с тези думи и го обвини в страшна лъжа и измама

Май думите на бившата му изгора - фолкпевицата Емануела, която преди броени часове заяви, че той не е никакъв богаташ, а безработен пияница, са го застигнали като клетва и последствията в шоуто не закъсняха.

Известно е, че риалити формата е сниман през юни, а това, което заяви изпълнителката, се случи преди броени дни - на 15.11. Въпреки това мнозина смятат, че тя е била наясно с развоя на играта и затова е решила да се изкаже така.

Милионерът получи гласовете на всички свои съплеменници, като опитът му да привлече своя бивш най-близък човек в екстремното риалити - Мастагарков, беше неуспешен. Но Мартин получи всеобщото одобрение и възхищение за представянето си в двубоя с програмиста Момчил.

С този ход Елвиса срази тотално Емануела СНИМКИ

След тежката загуба на Арената в номинационната битка срещу Стареишините, Гладиаторите отидоха на съвет и изглежда, че оттук нататък нищо хубаво не ги чака./show.blitz.bg