Нещо невиждано стана преди старта на "Гласът на България", появи се... ВИДЕО

Нещо невиждано стана преди старта на "Гласът на България", появи се... ВИДЕО

За първи път в историята на "Гласът на България" през всичките сезони на музикалното шоу у нас, зрителите и фенове на предаването могат да видят и чуят видео с уникално изпълнение на един от участниците в първия епизод и то още преди официалния старт на сезона.

На сцената се появи млад мъж, който направи нещо сензационно, което дълго още ще се коментира в социалните мрежи. Името му е Борис Лапшов определено раздава талант в излишък!

Победителката от "Гласът на България" Петя Панева заби нож в гърба на... ВИДЕО

Всъщност той вече има с какво да се гордее в живота си досега, защото е учил при Цветана Манева и Снежина Петрова в НБУ, а през годините е работил и с композитора Румен Цонев. 

Борис Лапшов е учил "Актьорско майсторство за театър и кино" в Чикагския университет в Америка, където се е срещнал и работил с Крикор Азарян. Двамана работят и по спекаткъла "Вишнева градина"./show.blitz.bg

Коментирай

Ееее

Ееее 03.09.2022 12:58

Какво? Това реклама на лапнишаранов ли е?

Nina

Nina 05.09.2022 4:08

Kakvi sa rezi "nojove".ei boje niamat li tezi hora vazmojnost da po4etat malko i da si poraznoobraziat re4nika .ili mai im e polesno .niakoi lato izmisli niakoi tap izraz da go povtariat dokato drug izmisli oste po tap izraz .