Неочаквана рокада в "Денсинг старс": Поискаха спешно...

Неочаквана рокада в "Денсинг старс": Поискаха спешно...

Минали са едва няколко издания от хитовото танцувално шоу "Денсинг старс", което се завърна след дълга пауза в родния ефир, а ето, че вече валят критиките и предложенията за спешни промени.

Редица коментари в страницата на формата, а и в социалните мрежи, на гневни зрители издават, че един от двамата водещи - Алекс Раева и Краси Радков, трябва спешно да бъде сменен.

Шуробаджанащина в "Денсинг старс"! Алекс Раева и Илиана Раева хвърлиха бомба с това разкритие!

"Махнете го тоя Радков, моля ви!! Не става за водещ, не става и не става! Жена му се справя далеч по-добре, по-добре тя да заеме мястото му", гласи един от многото коментари в страницата на шоуто в мрежата.

Суперлативите, които сега валят за Станислава обаче, преди старта на танцувалното шоу бяха по-скоро обиди по неин адрес, защото мнозина смятаха, че тя се урежда навсякъде на общо основание, покрай факта, че лансират мъжа й. Сега обаче, се получават интересни обрати в позициите на зрителите.

Зад кулисите на "Денсинг старс": Емрах Стораро вбеси всички, оставането му в шоуто е под въпрос

"Станислава се справя много добре, браво! Задава интересни въпроси, има добра интонация, интелигентна е, не досажда за разлика от мъжа си, който вече е направо нетърпим! Досадният Радков трябва да напусне шоуто бързо! Нека тя да заеме мястото му!!!", се казва директно и в друг коментар на явно доста гневен зрител.

До момента пък Станислава Генчева успя да проведе някои доста любопитни разговора с журито на формата, като дори успя да накара Илиана Раева, която винаги е принципна и непоклатима в позициите си, да омекне и да разкрие защо е толкова строга и безпощадна.

"Ще изисквам много, защото искам звездите да потънат в танца. Така че те трябва да положат усилия, защото танцуването е наистина трудно", заяви Раева. И добави, че няма да наказва звездите, които объркат стъпките, но успяват да излязат от ситуацията с добра импровизация./show.blitz.bg

 

Коментирай