Не е за вярване какво се случва днес с Марешка Бардем СНИМКИ

Не е за вярване какво се случва днес с Марешка Бардем СНИМКИ

Помните Марешка Бардем от първия сезон на "Игри на волята", която впечатли с историята си цяла България - тя е била омъжена едва на 15 г., на 18 ражда сина си Амир, но семейството на мъжа й така и не й позволили да се радва на детето си. Била насилвана от мъжа си и в крайна сметка успява да избяга от Чечня и да се върне в родната България. 

За да демонстрира свободата си, тя става модел и дори се снима за Playboy. Видяхме и колко борбен и силен характер показа в риалити формата, където бе един от запомнящите се участници. Напоследък обаче, се случва нещо много странно с нея.

Марешка Бардем премина успешно Витоша 100, но накрая викнаха линейка за нея СНИМКА

Незнайно по каква причина Марешка е изтрила всичките си снимки в Инстаграм профила си, но пък за сметка на това е доста активна на сторита, където призна, че тя вече не е онази Марешка, която познаваме. 

Милион рози за Марешка от "Игри на волята" за 8-ми март СНИМКИ

"Нямам нищо общо от предишната Марешка. Включих режим: Не ми пука за нищо, освен близки и своето развитие. Включих режим: "Обичай се". И целия филм се преобърна. Близките ми хора ги броя на пръсти", заяви тя. 

Марешка Бардем като героиня от приказките СНИМКИ

Преди това Марешка заяви, че живеем във време, в което алчността и лакомията са в повече, макар и да не генерализира. "Ако не ви харесвам, може да не ме гледате", добавя още тя./show.blitz.bg 

Коментирай

prima_2001

prima_2001 20.10.2021 19:50

Това курве се дъни за по 200-300 лв от 10 год, във Варна е строшила над 200 саби.

ай сиктер

ай сиктер 21.10.2021 11:41

Никой не се интересува това менте МаГарешка.

Питанка

Питанка 29.08.2022 19:17

А как вика? Аллах ли вика?