Наркозависима взриви "Гласът на България" с талант и сълзлива история СНИМКИ

Наркозависима взриви "Гласът на България" с талант и сълзлива история СНИМКИ

Много малко хора биха се изправили в национален ефир и да признаят, че са имали сериозни проблеми с наркотиците и че животът им е висял на косъм. Точно това направи една млада майка, която се яви на кастинг за "Гласът на България" и успя да обърне и четирите стола на журито. 

Иван Лечев, Любо Киров, Галена и Дара се прехласнаха пред таланта на 29-годишната Виктория Зафирова, която разкри шокираща история за живота и как като по чудо е оцеляла след тежка зависимост. 

"Музиката е моето бягство - тя е там и никой не може да ти я вземе", с тези думи започна визитката на рок певицата, която реши да се присъедини в отбора на Галена. 

"Имам дъщеря на три години и три месеца. Отглеждам я сама и бих се радвала, ако успея да я предпазя от грешките, които аз съм правила. В тийнейджърските си години срещнах лоши хора и в последствие стигнах едно тъмно място в моя живот - тежка зависимост. Всеки си мисли, че може да се контролира и на него не може да се случи. Но в следващия момент не знаеш как да спреш.  Сякаш това нещо винаги е било там", с треперещ глас разказа своята история Виктория. 

"Положението беше трагично. Имах тъмни кръгове под очите, бях слаба като скелет, даже нямам много спомени, имам бели петна. Бях на косъм от смъртта. Станах една сутрин и просто се погледнах в огледалото и си казах: "Ти ще живееш ли или ще хабиш въздуха на земята". Казах си "Край" и оттам насетне не съм спирала да се боря и да се стремя да съм добър човек", допълва тя.  

"Човек не трябва да е поддава на слабости и зависимости. И само от теб зависи да се събереш и да бъдеш щастлив. В "Гласът на България съм", за да покажа, че аз направих точно това. Готова съм за нещо голямо на тази сцена", са амбициите на Виктория, а менторите в "Гласът на България" са категорични, че ще стигне до финал и че я чака успешна кариера като певица./show.blitz.bg

 

Коментирай

Аlex

Аlex 27.09.2021 10:33

Да ме прощаваш,госпожо,но трудно ще ти повярвам.Едно прасе научи ли се да яде л...няма отърване!Дано това,което казваш,е истина,а не отново от "ония" миражи!Успех!

futurehealth

futurehealth 27.09.2021 19:50

стволови клетки https://www.future-health.bg/

Правец

Правец 28.09.2021 18:19

Алех май си мъж а. Боклуче не съди а си виш джендърската муцуна а.

И защо сте злобни?

И защо сте злобни? 28.09.2021 19:19

Толкова ли е трудно да бъдем добри? Подкрепете момичето, не се знае утре къде ще сте.

кйххкх

кйххкх 28.09.2021 23:44

Подрусала се за кеф, спряла за кеф, за да не умре и да прави други кефове. Грозно се рекламира. Реклама чрез наркотици.

Анонимен

Анонимен 01.11.2021 20:52

Браво на това младо момиче Виктория не гледам предаването слочаино попаднах на статията Да имаш тази сила да изленеш да кажеш да споделиш това твое минало и наи вече да кажеш аз мога тук сьм преборих се боря се значи си СИЛНА КАТО ЧОВЕК Успех Виктория