Мощен бунт срещу "Капките"! Ето какво вбеси зрителите!

Мощен бунт срещу "Капките"! Ето какво вбеси зрителите!

"Като две капки вода" безспорно е едно то най-гледаните и интересни предавания в родния ефир. Не случайно в момента върви седмия сезон на шоуто. Но като че ли вече нещата се забатачват, повтарят се един и същи песни и смешки, което не остана незабелязано от зрителите. Масово хората недоволстват от еднообразието, което им предлагат продуцентите на шоуто. 

Зрителите на "Капките" са на мнение, че вече седем сезона им се предлага един и същ репертоар, сменят се само участниците. Имитираните образи обаче не спират да се повтарят. "Нови песни и актуални изпълнители да се падат! Бг музиката не е само Тита, Дара и Гери-Никол - има също и други, а попфолка не е само Софи Маринова, Сашо Роман и Милко Калайджиев! Световните изпълнители, младата аудитория не ги познава! Дайте нещо по-актуално и рейтингът ще достигне нови висоти", гласи един от коментарите в официалната страница на шоуто. 

Петя Буюклиева като Камила Кабейо 

"Добавете нови, свежи и модерни песни! Губите аудиторията и предаването става все по-тъпо с тези изтъркани образи", пише дръг върл почитател на имитаторското шоу. На всички им е ясно, че "бутонът на късмета" е за парлама и какво ще имитират участниците се избира предварително, съгласно техните лични предпочитания и препоръки на музикалните педагози на шоуто. Все пак зрителят иска да гледа различни образи. Те посочват Мадона като изпълнителят, който най-много им е втръснал да гледат на сцената на "Капките".

Наш репортер се разрови из архивите на всичките седем сезона и откри доста повторения не само на изпълнители, но дори и на песни. Брилянтното превъплъщение на Стефан Илчев в Модърн Токинг и тяхната "Cheri, cheri lady" не е нещо ново за сцената на шоуто. През 2015 г. същото парче представиха Мария Игланова и Румен Угрински. 

 

През 2014 г. актрисата Стефания Колева влезе в кожата на Петя Буюклиева и тейния хит "Жена на всички времена",. Две години по-късно видяхме същия образ от младата певица Михаела Маринова.Еднаквите образи явно спестяват от бюджета, тъй като не се налага да се шият нови костюми или пък да се правят перуки. Използват се старите и това най-ясно личи при тези две имитации. Със същата имитация в шоуто се представи и Иво Танев.

 

 

Два пъти е имитирана и "К'во не чу" на Дара. И докато през 2016 г. тази песен бе актуална и Коцето Калки изтегли късата клечка с имитацията й, то към днешна дата имитацията на Папи Ханс към въпросното парче беше ненужно, тъй като никой не си я спомня и не е оставила кой знае какъв отпечатък като голям хит. Има къде-къде по-модерни и интересни парчета, които биха предизвикали значително по-голям интерес. Но да кажем, че тък търсен ефект е близостта на поета с Дара и това, че бяха гаджета доскоро. 

 

От родните звезди Лили Иванова е може би с най-много имитации и всеки се натиска да бъде поне за малко голямата ни звезда. Най-малкото, че нейните песни нямат остаряване и това ще им генерира поток от положителен вот. Като Лили на сцената видяхме Славин Славчев, Преслава, Жана Бергендорф, Джулия Бочева, Къци Вапцаров, Деян Донков, Азис, Люси Дяковска. Като Ваня Костова пък видяхме Десислава, Златка Райкова и Герасим Георгиев - Геро.  

 

Мадона е имитирана във всеки сезон, понякога по повече от веднъж. В нейните обувки са влезли Стефан Илчев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Златка Райкова, Маргарита Хранова, Милена Маркова - Маца, Деси Бакърджиева и т.н.

 

Старите шлагери на Шер също са неизменна част от шоуто. В нейната кожа успяха усшено или не се превъплътиха Диана Любенова, Алексей Кожухаров, Филип Аврамов, Милена Маркова - Маца, Десислава, Софи Маринова и София Джамджиева. Бритни Спиърс също не веднъж излиза на сцената на "Капките", имитирана от Константин, Калин Врачански, Миро, София Джамджиева. 

 

Много рядко през сезоните е имало някое актуално парче, което да вкара глътка свеж въздух. Една зрителка пък отправи предложение към продуцента Маги Халваджиян:  "Направете седмица вместо "бутона на късмета", песните за всеки участник да се определи от анкета сред зрителите. Нека ние определим кой каква песен да пее (само за един лайв), така ще дадем възможност, например на Стефан, да изпее една наистина "мъжка" песен, а не само женски имитации (заради което е постоянно ощетен от журито). Докажете, че нищо не е нагласено и няма Мария да победи на финала, каквито са и предположенията на зрителя"./show.blitz.bg

Коментирай