Митко от "Един за друг" вдигна тежък купон с много алкохол за бебето ВИДЕО

Митко от "Един за друг" вдигна тежък купон с много алкохол за бебето ВИДЕО

Както ви информирахме преди броени дни, Поля и Митко от "Един за друг" станаха родители навръх Коледа. А ето, че вече празнуват щастливото събитие така, както подобава - с много веселие, приятели и алкохол.

Както може да се види добре от онова, което двойката споделя в социалните мрежи, партито е било тежко, до късно, с много танци, с певица и стотици наздравици.

Няма да повярвате какво сполетя тази любима двойка от "Един за друг" СНИМКА

В поредица от сторита в профила на риалити звездите се вижда колко весело си изкарват и то май не в някое скъпарско заведение, а в училищна стая. Както става ясно, в един момент към купона се присъединява и певица, която поздравила гостите на живо и дори и бабите скочили да танцуват на хорото. 

Все още не става ясно как точно е родила Поля - дали след секцио или с нормално раждане, но помним, че учителката от Мездра беше споделила преди, че иска да роди по естествен път./show.blitz.bg

Коментирай

Kapitana

Kapitana 29.12.2022 14:54

Тежки селяци от Мездра, говорещи на диалект и аграрни типажи.В една игра имаха за цел да разсмеят един клоун и мъжкия аграр разголи вимето на женската аграрка и каза на клоуна: Гледай жината какви цици има ,ва! Xaxaxxaxaxaxaxa

Българин

Българин 30.12.2022 0:14

Честито младо семейство! Да Ви е жив и да Ви радва малкия син Никола. Поздравления за избора на хубавото име, а не Патрик, Майкъл,Алекс, Бо и други подобни давани от уж български знаменитости.

Хрисата

Хрисата 30.12.2022 7:34

На Поля , ще й суча от цицките .

Хую

Хую 30.12.2022 12:01

Големи пълни едри сочни гърди....напращяли зърна...