Мишо Билалов сменя „Стани богат“ с „Фермата“?

Мишо Билалов сменя „Стани богат“ с „Фермата“?

Горещ слух обикаля телевизиите – актьорът Михаил Билалов може и да се завърне на екран наесен, но не в доскорошния си стол на водещ на предаването „Стани богат“ по БНТ, а като част от риалитито „Фермата“.

Откакто новото ръководство на обществената телевизия постави под въпрос съществуването на играта за знания в програмата си, всенародният любимец Джаро от „Под прикритие“ е получил няколко доста любопитни предложения.

Едно от тях е било именно от „Фермата“, в която вече по традиция част от състезанието между участниците са историческите куизове. Билалов е апетитна хапка за продуцентите, както заради факта, че досега не е продавал личното си пространство на нито едно риалити, така и заради колоритната си биография.

Познанията му като ландшафтен архитект със сигурност могат да бъдат използвани в култивирането на градината, която ще изхранва играчите в риалитито, а физическата му издръжливост е калена от дългогодишни занимания с айкидо.

Над година актьорът се развихри и като водещ на „Стани богат“, което усъвършенства и знанията му в доста дисциплини. Ако предаването не продължи съществуването си в БНТ, Билалов спокойно може да се впише като даскал по история във „Фермата“, от която вече са заявили интерес. Още повече, че преди да си има вземане-даване с БНТ, Джаро изгради топли „Връзки“ с екипа на bTV покрай участието си в едноименния сериал в ефира им./show.blitz.bg

Коментирай