Мирослава след "Игри на волята": Не съм разглезена, имах сили за още пет игри!

Мирослава след "Игри на волята": Не съм разглезена, имах сили за още пет игри!

Мирослава се оказа една от най-харесваните участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята". Въпреки че не успя да стигне до големия финал, брюнетката доказа, че е много издръжлива и борбена жена.

"Това е една голяма победа за мен! Искам да пожелая на всички български жени да вярват в себе си и да се предизвикват в абсолютно всеки един момент. Българската жена е силна жена", това сподели тя, след като зае деветото място в оспорваното съревнование. А малко след това разкри и най-трудния си момент - липсата на децата й. "Като една майка няма как да не изпитвам тъга по тях. Те са още мънички, имат нужда от мама, но заради тях бях готова да стискам зъби и да издържа докрай", признава Мира.

Ето какво си причини Зорница от "Игри на волята" на лицето, не прилича на себе си ВИДЕО

В шоуто тя стана много близка с Елица, с която, както се оказва, ще продължат приятелството си и в реалния живот. "Ели е една страхотна жена и до ден днешен сме приятелки и се надявам до края на живота ми да сме приятелки с нея. Аз съм вече част от нейното семейство, както тя от моето.

Лют хейт за Джаферович след "Игри на волята", мрежата прегря СНИМКИ

В "Игри на волята" ако съм казала нещо лошо за някого си остава в "Игри на волята". Оттук нататък от моята уста няма излезе нищо лошо към когото и да е било. Ако трябва да кажа нещо лошо за някого, това ще бъде в неговите очи", споделя Мирослава пред Vbox7.

Мъжът на Мирослава се оказа и нейната най-голяма подкрепа, а също и причината да се запише за участие в "Игри на волята".

Ето как е изглеждала Мани от "Игри на волята" като ученичка СНИМКА

"Беше ми много трудно, но моят мъж ме подкрепи. Даже той беше причината, основната причина, за да вляза в "Игри на волята". Той каза, че съм най-силната жена на света и трябва да покажа тази моя сила.", признава Мира, а на тези, които пишат, че е разглезена жена, отвръща така:

"Ама аз не съм разглезена, къде видяхте разглезена жена? Това е последното нещо, което може да се каже за мен. Аз имам една лоша черта - преди финал винаги се отказвам. С участието ми в "Игри на волята" доказах за пореден път, че никога не завършвам нещата, които съм започнала и това е причината, иначе имах сили за още пет игри. Освен, че съм домакиня се занимавам и с други неща. Помагам в бизнеса на мъжа ми, занимавам се с писане на европроекти. Скоро стартира и мой личен подкаст. Освен това съм започнала и да работя по други неща, които засега ще ги държа в тайна, така че очаквайте неочакваното"./show.blitz.bg

Коментирай

Sony Ace

Sony Ace 25.11.2022 14:17

Бизнеса на мъжа й е писане на Европроекти, а тя му помагала! Това не е бизнес, но в България е бизнес, защото се усвояват и крадат еврофондове.

Бреййййй

Бреййййй 25.11.2022 14:37

Не я харесвам, като ветропоказател е....мрази Гошко, Гената и говори за тях със злоба, лепи се все за някой..... Гледай си възрастния мъж и децата. Егати, да оставиш малките си деца и да хукнеш 3 месеца на повей гъзица....

НЕУМОРНИЯ

НЕУМОРНИЯ 25.11.2022 15:33

А Вие изобщо харесвате ли някой или вс Ви са противно мн си е готина жената ,стига с тия завистливи истории,успех Мирослава бъди щастлива

абе,

абе, 25.11.2022 20:08

Предостатъчно и беше 9тото място.Не игра за себе си,беше слугинаж на Ревлица и Калеко Алеко.Не харесвам такива хора.

Диди

Диди 25.11.2022 21:28

Мира страхотна си.

Гената

Гената 26.11.2022 9:11

На помакинята сливата вечно ѝ беше мокра