Мирела от "Игри на волята" хвърли голяма бомба за личния си живот

Мирела от "Игри на волята" хвърли голяма бомба за личния си живот

Мирела от "Игри на волята" продължава да привлича неудържимо последователите си в социалните мрежи, най-често с изкусителни танци или пък със спиращи дъха фотосесии от екзотични местенца. Този път обаче, причината е друга, доста по-сериозна и голяма.

Откакто стана ясно, че сърцето на красивата брюнетка вече е заето и тя не спира да показва колко е щастлива в прегръдките на актьора Юлиан Костов, нямаше как да не се заговори и за сватба. И в случая има основателна причина за това.

Мирела от "Игри на волята" призна за сериозен здравословен проблем: Исках да се самонараня...

Тези дни Мирела отпразнува шумно 23-ия си рожден ден - с две партита - в София, където живее и във Варна, откъдето е родом. Очаквано е била затрупана от много и най-различни подаръци, но една изненада все още не е разкрита за нея. От най-важния човек - нейният приятел Юлиан.

"Ние много пътуваме и мисля, че е свързано с пътуване, но не знам нищо повече. Изненада е и тепърва ще става ясно", сподели брюнетката в скорошно тв интервю прeд bTV. Мнозина обаче подозират, че става дума за пътуване, на което тя ще получи предложение за брак от приятеля си. А може би вече го е получила и тепърва ще го обяви...

Мирела от "Игри на волята" се пусна гола от Азорските острови СНИМКИ 18+

Още повече, че и партито на Мирела беше с намекващ дрескод - бяло и блясък. Или както тя бе написала в профила си тогава: "Тааа темата на партито ми беше Shine bride like a diamond Бяло и блясък".

Любопитен акцент е, че Мирела е заменила думата "bright", което означава ярко, с "bride", което значи булка. Малка, на пръв поглед несъществена разлика, но голямо промяна в значението. Дали това е неволна грешка или тя се опитва да ни намекне нещо, е въпрос на време да разберем./show.blitz.bg 

Коментирай

Доколенко

Доколенко 30.11.2023 15:21

Булката съм я ибал

Капитана

Капитана 01.12.2023 0:04

Много куха лейка!

Аз която

Аз която 01.12.2023 0:39

Този не е ли обратен