logo

Майката на Сами Хоссни приета по спешност в болница с усложнения от К-19 СНИМКА

Майката на Сами Хоссни приета по спешност в болница с усложнения от К-19 СНИМКА

Ковид-19 не подмина и най-супешната риалити звезда за изминалата година - Сами Хоссни от "Фермата". Мачото се оплака, че майка му е станала жертва на китайския вирус и състоянието й никак не е стабилно. 

Фитнес гуруто призна, че майка му е постъпила в болницата в Стара Загора и се бори за здравето си. 

"Това на снимката до мен е майка ми. Един от най - любимите ми хора и определено човекът, който е направил най - много за мен. Аз както много от вас до скоро не вярвах в Covid-19 или Коронавирус, но уви преди седмица почука и на моята врата", пише Сами в Инстаграм. 

Сами от "Фермата" ще помпа Криско СНИМКИ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Hossny (@samihossny)


"Преди седмица майка ми беше диагностицирана с вируса и днес състоянието й никак не е добро, въпреки на временно предприетите мерки и многото усилия, тя все още се бори, здраво в болница в Стара Загора", споделя още вечно усмихнатият Хоссни. 

"Моралът на поста е следният: Когато сме най - уверени, че нищо няма да ни се случи и че можем да се справим с всичко (включително и вирусът), изпитанието се праща на хората, които са най - близо до нас и ние оставаме безсилни. Така се чувствам и аз. Безсилен. Мога само да я окуражавам и подкрепям метално. И до тук. Пазете себе си, за да запазите и хората покрай вас. И запомнете, че когато се молите за сила, Господ ви изпраща изпитания, които ви карат да бъдете силни. Обичам те Мамо, заедно сме", гласи последната част от поста на бившия фермер./show.blitz.bg

 

Коментирай