Мастагарков натопорчи питона в леглото до Рълев ВИДЕО 18+

Мастагарков натопорчи питона в леглото до Рълев ВИДЕО 18+

Решението на Мастагарков и Рълев да спят в едно легло в Резиденцията в 'Игри на волята" отприщи множество подигравателни коментари от страна на зрители. Още повече, че спалното им бельо е доста романтично, а камерите ди дадоха да се излежават голи един до друг. 

Бившият футболист се изпусна пред камерите и намекна, че му е станала патката, докато лежи до Рълев. 

Това стана ясно при един от разговорите им, който се снимаше. След като приключиха трябваше някой да стане и да изгаси лампата. Рълев заяви, че предишната вечер тази чест се е паднала на него, затова сега е ред на Мастагарков. 

 

Той видимо се смути и помоли Рълев да се справи с тази задача. "Стани ти, аз не мога, после ще ти обясня защо", каза той и се усмихна. Рълев вероятно усети срамната работа и без да задава въпроси се подчини. 

Но мнението на зрителите е, че Мастагарков е бил с ерекция и затова не е искал да се покаже пред камерите, а да си лежи завит под чаршафа с картинки на овце. "На Мастагарков явно питонът му става от Рълев, няма да се изненадам и да се стреснат тея през нощта", предполагат фенове на шоуто. 

Междувременно наш репортер научи, че Рълев е големият победител в шоуто, а Мастагарков влиза в челната петица. За голям ужас на всички Мартин е в тройката, заедно с Момчил. И тази година жени не стигат до финала./show.blitz.bg