logo

Марта Вачкова призна какво прави в колата с Владо Пенев.. (СНИМКИ)

Марта Вачкова призна какво прави в колата с Владо Пенев.. (СНИМКИ)

Марта Вачкова наскоро призна нещо, което със сигурност вълнува феновете й, които със сигурност са се увеличили двойно заради участието на актрисата в хитовата медицинска поредица "Откраднат живот".

Усмихнатата актриса, която за разлика от сюжетната линия на сериала, в която бе несподелено влюбена в директора на болницата проф. Цонев (изигран блестящо от Владо Пенев), в живота е негова вярна спътница от години насам.

Нещо повече - съвсем наскоро стана ясно и какво правят двамата по време на път в колата на Вачкова, пише "Уикенд".

„Като съм в колата, обикновено с Владо, пеем възрожденски песни, партизански, руски маршове, арии от опери", призна Вачкова за любимите си навици по време на път. И добави, че като по-малка дъщеря й Рада доста се противила на тази традиция, продължава и до днес.

Вижте каква красавица е станала дъщерята на Марта Вачкова (СНИМКА)

"Ние крещим до счупване на стъклата, много обичаме да пеем с Владо”, откровено споделя Марта с усмивка за колоритните моменти в колата. Признава също, че най-много обича да пее в дует със студентската си любов Владо Пенев./show.blitz.bg

Коментирай

мив

мив 28.05.2019 10:57

пърдят

milena

milena 28.05.2019 20:00

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq