Мария си показа зърната в ефир, Рачков си "глътна граматиката" СНИМКИ 18+

Мария си показа зърната в ефир, Рачков си "глътна граматиката" СНИМКИ 18+

След бруталната излагация на Мария в "Като две капки вода" миналата седмица, снощи фолк звездата се беше подготвила доста по-добре и определено не беше толкова зле като Лили Иванова. Но отново акцентът не пада върху пеенето и имитацията, а върху щръкналите й зърна, които показа преди да излезе на сцената като голямата прима. 

Миньончето шокира Димитър Рачков с огромни щръкнали зърна, които издуваха тясната й рокличка и погледът на водещия не можеше да мръдне от деколтето й. 

В интервюто, преди да се качи в асансьора и да излезе на сцената, Мария накара Рачков да си "глътне граматиката" със своите зърна. Тя от години ползва своя сексапил като оръжие и свой най-силен коз. 

Рачков веднага се захвана да коментира малкото плат по тялото на певицата, а тя не пропусна възможност да се похвали колко е скъпа и че е на известна марка. Доказвала е, че държи на стила и скъпото и даже предпочита да има награди в тази сфера, вместо свързани с музикалната й кариера. 

Зрителите очакваха с нетърпение превъплъщението й в Лили Иванова и всички очакваха, че ще бъде фалшива, след като в първия лайф се изложи и показа, че една силиконката Джулиана Гани пее по-добре от нея. Но явно си е взела поука и е репетирала цяла седмица, тъй като не беше лошо изпълнението й като Лили Иванова. Разбира се, много далеч от оригинала, но не и комично, каквито бяха очакванията на зрителите./show.blitz.bg

Мария като Лили Иванова

 

 

 

Коментирай