logo

Марешка от "Игри на волята" скочи срещу бившия си: Той е ескорт и ме окраде СНИМКА

Марешка от "Игри на волята" скочи срещу бившия си: Той е ескорт и ме окраде СНИМКА

Скандалната Марешка Бардем, която изгря в миналогодишния сезон на "Игри на волята", стана жертва на нагла кражба на скъпо бижу. 

Чеченката, която напусна страната си, заради смъртни заплахи от мъжа си и неговото семейство, издирва скъпия си часовник. Тя обвини бивше гадже за кражбата, назова неговото име и сподели, че заработва като ескорт на богати момичета. 

"Някой да ми е виждал часовника на Сваровски, скъпоценен подарък ми е. Някой ми го е откраднал. Пишеше в ЛС, ще съм благодарна много. Благодаря ви! Предположението ми е, че го е свил бившия ми Антон, който излиза с момичета с професия ескорт. Ако някоя от тях чете това и ви го е подарил, ако може да ми го върне. Даже ще дам и пари за него. Скъпоценен подарък ми е.  Може да е продаден на златар или заложна къща", пише в личния си профил устатата Марешка. 

Остава въпросът какво е правила тя с въпросния ескорт - плащала ли си е или заедно са действали бизнеса? Има вероятност и да не е знаела за извора му на доходи и вероятно се е опитал да се залепи за нея с цел известност, а изглежда е успял да набара и скъпи неща, които да продаде. 

Марешка неведнъж се е жалвала в социалните мрежи от лошия си вкус към мъжете. Многократно вече е лъгана и крадена, но така и не си научи урока./show.blitz.bg

 

 

 

Коментирай

Стела

Стела 05.12.2020 16:24

Така написано,аз лично разбрах нещо съвсем друго.Той,излиза с момичета които работят като ескорт.Не пише,че той е жигУли

mare6ka

mare6ka 05.12.2020 18:31

moza4ka

Фен на Алюр

Фен на Алюр 06.12.2020 4:25

тъпа ковра!

Вип

Вип 06.12.2020 5:48

Вип-ката орева България за тенеке за 500лв. Да беше Omega Seamaster за 10 бона - разбирам.

абе,

абе, 06.12.2020 16:01

Магарешка откъде изпълзя,тъкмо беше забравена.

Некой си

Некой си 06.12.2020 16:05

Който ги е писал тези глупости е абсолютен ДЕБИЛ! Ясно е, че бившият й, е излизал с проститутки, а не, че той е жиголо.