Маги Халваджиян шокира Владо Карамазов в ефир (СНИМКИ)

Маги Халваджиян шокира Владо Карамазов в ефир (СНИМКИ)

Маги Халваджиян отправи такова предложение на Владо Карамазов, на което в първия момент той не знаеше как да отвърне. Но със сигурност е достатъчно изкушаващо, че да привлече мислите и желанията на актьора.

Непосредствено след поредната музикална имитация в „Като две капки вода” Маги излезе на сцената, застана до Рачков и Зуека и се обърна към Владо Карамазов и Теодора Духовникова, които седяха на първия ред. Продуцентът първо ги очарова с ласкавите си думи за новия български сериал „Дяволското гърло”, в който двамата играят главни роли, а след това използва хитро момента, за да покани Карамазов за следващия сезон на „Като две капки вода”.

Страхотен гаф на старта на "Като две капки вода"!

„Гледах първа серия на „Дяволското гърло” и искам да ви кажа, че това е едно от най-хубавите неща, които са ми са се случвали. Това изобщо не прилича на български сериал и предполагам, че скоро ще го продадат извън България, има тези качества. Благодаря ви страшно много”, започна Халваджиян, а продължението на емоционалното му изказване буквално стъписа актьорът.

„Обаче всичко това, което казах, води до нещо друго. В гримьорната Рачков ми намекна, подхвърли, настъпи и каза, че Владо Карамазов пеел – знае, защото са работили заедно в Народния театър.

Владо, познаваме се от 100 години. Работили сме заедно по разни дребни проектчета. Сега е моментът да те поканя в следващия сезон на „Като две капки вода”. Имаш една година да мислиш”, хвърли бомбата един от най-успешните родни продуценти. А отговорът на актьора бе кратък, но обнадеждаващ: „Ще си помисля! Имам една година.”

Любопитна подробност, която със сигурност много ще се хареса на Маги Халваджиян, е факта, че самият Владо Карамазов съвсем наскоро призна публично, че извън театъра, много би искал да се развива и във фотографията, а също и в пеенето. „Започнах да работя за това с Петя Диманова – моя приятелка и учителка по пеене. Няма да стана певец, но искам да обогатя умения, които пред годините съм оставил на заден план”, казва в интервю актьорът, с което вече загатва дали има желание да приеме отправеното от Халваджиян предизвикателство./show.blitz.bg

Коментирай