logo

Маги Халваджиян се хвана за главата заради Азис СНИМКИ

Маги Халваджиян се хвана за главата заради Азис СНИМКИ

Стартът на новия сезон на хитовото риалити шоу "Маскираният певец" е вече факт, а с него и новите членове на журито, сред които е и поп фолк изпълнителят Азис. Именно заради него обаче, сега продуцентът Маги Халваджиян има сериозни главоболия.

Още след първите лайфове на формата се оказа, че странните на моменти подмятания, които редовно прави поп фолк певецът не се нравят много на Халваджиян.

Азис хвърли бомба, че е спал с Мегз, Карбовски побесня! СНИМКА

Причината за дразнението главно идва от реакциите на феновете на формата, които активно коментират в социалните мрежи онова, което се случва още по време на живото излъчване.

Изненадващо признание на Поли Генова след "Маскираният певец" СНИМКИ

Оказа се обаче, че не само зрителите, но и останалите членове от звездния панел са силно възмутени от поведението на Азис. Това са Алекс Раева, Владо Пенев и гост-панелистите Михаела Маринова и Виктор Калев.

Потрес! Маги Халваджиян сложи силикон и се превърна в истински травестит! ВИДЕО

"Самозабравил се е! Държи се като все едно е фактора на факторите, а всъщност отдавна залезе и никой не се вълунва от мнението му", коментират разпалено почитатели на предаването с маски.

Тв звезда срина със земята Азис! СНИМКА

Още по време на първия лайф Азис направи грозно впечатление, като се изтипоса на сцената по къси дънкови панталони и лице - цялото омазано в тъмен макияж, който целеше да ни покаже, че има супер тен. В подобен вид обаче, едва ли е много уместно да излезе в национален ефир./show.blitz.bg

Коментирай

silveria

silveria 22.09.2020 12:20

заприличва на брадър.

Николай

Николай 22.09.2020 23:11

Най-интересните коментари са на Азис!! Иначе регламента на предаването е безинтересен

Адриан Димитров

Адриан Димитров 25.09.2020 4:44

Точно така Азис прави това предаване интересно